Criză de nervi în direct: “De ce vă mai faceți arbitri?“. Marius Avram: “Mesajul-cheie este unul singur“ – DigiSport

Criză de nervi în direct: “De ce vă mai faceți arbitri?“. Marius Avram: “Mesajul-cheie este unul singur“  DigiSport

Головна » Criză de nervi în direct: “De ce vă mai faceți arbitri?“. Marius Avram: “Mesajul-cheie este unul singur“ – DigiSport

  • EURO 2022: România – Germania, miercuri, 16:30, DGS 1

  • Fotbal: Albania – Italia, miercuri, 21:45, DGS 1

Marius Avram, după analiza lui Kyros Vassaras: „El spune evidența. Nu a înțeles nimeni”

Însă grecul de la șefia arbitrajului românesc părea să explice fazele evidente, dintre care unele au fost corectate și de VAR. Prezent în studioul Digi Sport Special, fostul arbitru Marius Avram a rămas și el surprins.

„Sunt faze din luna octombrie, dar nu m-a luminat prea mult. El dă niște verdicte, ne spune că acolo a greșit un arbitru. Asta am concluzionat și noi în emisiune, Vassaras spune evidența.

Ne trebuie exact răspunsurile care ne interesează. De ce s-a greșit? Și mai e o întrebare: ce s-a făcut pentru a se evita pe viitor astfel de greșeală? Să ne spună: ‘am discutat cu arbitrii, ne-au spus că au interpretat în mod rigid’, sau ce le recomandă pe viitor. Nu a înțeles nimeni. Mai departe, nu știu” a spus Marius Avram.

„Concluzia e una singură: sunt arbitri foarte slabi, nepregătiți. Sau sunt niște tâlhari, sunt hoți la drumul mare”, a precizat și jurnalistul Decebal Rădulescu.

  • O fază pe care a prezentat-o Kyros Vassaras a avut loc în meciul ‘U’ Cluj – CFR Cluj. În minutul 70, Emmanuel Yeboah (19 ani) a intrat extrem de dur asupra lui Fulop, dar arbitrul Radu Petrescu i-a acordat doar cartonașul galben. Din reluările tv se poate observa cum ghanezul a sărit cu ambele picioare peste piciorul lui Fulop.

Vali Moraru: „Asta trebuie să ne spună șeful CCA? Că nu e ușoară meseria de arbitru?

Acela a fost momentul în care realizatorul Vali Moraru a răbufnit.

Vali Moraru: „Auzi: ‘nu e ușor pentru un arbitru să vadă’. Băi, nene, asta trebuie să ne spună șeful CCA? Că nu e ușoară meseria de arbitru? Nu vă mai faceți, oameni buni, arbitri, dacă nu e ușoară meseria, dacă e atât de grea și de prost plătită! Nu vă mai faceți! De ce vă mai faceți arbitri, băi, nene? De ce? Tu de ce te-ai făcut arbitru, domnu Avram? Nu era grea meseria de arbitru?”

Marius Avram: „Ți-o asumi! Nu vii tu să spui că e grea.”

Vali Moraru: „Păi asta aștept eu de la șeful CCA! Păi îți asumi. Putem trece de nivelul ăsta, domnul Vassaras, să nu ne mai spuneți cât e de grea meseria? Dacă e aproape, nu poate să aprecieze. Dacă e prea departe, nu poate să vadă din cauză că e pe linie cu ăla. Și atunci ce facem? Și vineVAR-ul. Și?”

Marius Avram: „Cât are arbitrul de centru? 6.000 și ceva de lei, plus că se mai decontează transportul. Dar nu banii sunt neapărat discuția, cât faptul că, într-adevăr, sunt foarte multe faze pe care arbitrii ar putea să le rezolve fără VAR, dar cu atât mai mult cu VAR-ul. La intrarea aia cu tălpile pe tibia adversarului, ce îți trebuie mai mult de atât? El încearcă să le găsească circumstanțe arbitrilor, că a fost mascat de corpul jucătorului, dar lucrul acesta, că nu este ușor, nimeni nu vrea să-l audă.”

Vali Moraru: „Poate așa se fac analizele și pe la UEFA, nu exclud.”

Marius Avram: „Nu înțeleg de ce nu a pus unele faze, pentru că ele sunt clare. Eu bănuiesc că există presiune pe CCA să iasă pe anumite situații. Și pentru a nu ieși doar pe fazele alea pe care există presiune, pentru a nu exista suspiciuni că analizează doar la o echipă și la alta, nu, atunci ei ies cu un calup cu mai multe faze, în care le strecoară și pe cele pe care voiau să le analizeze și pe care voiau să ni le transmită. Pentru că unul din mesajele-cheie transmise de Vassaras a fost că a reglat acea suspiciune că Popa Cătălin, la meciul lui Rapid, a refuzat să meargă la VAR, deși Hațegan l-a chemat. Iar el, printre fazele astea banale și plictisitoare, a clarificat lucrul ăsta. Asta a vrut.”

Etichete: liga 1 , u cluj cfr cluj , cca , radu petrescu , marius avram , kyros vassaras , arbitraj u cluj – cfr cluj


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *