CSA Steaua cere amânarea meciului cu Oțelul Galați! Situație complicată pentru Daniel Oprița – Eurosport RO

CSA Steaua cere amânarea meciului cu Oțelul Galați! Situație complicată pentru Daniel Oprița  Eurosport RO

Головна » CSA Steaua cere amânarea meciului cu Oțelul Galați! Situație complicată pentru Daniel Oprița – Eurosport RO

CSA Steaua și Oțelul Galați ar trebui să se întâlnească joi seara, de la ora 20:00, într-o partidă din etapa a doua a play-off-ului Ligii a 2-a. Roș-albaștrii au trimis o solicitare către FRF prin care cer ca jocul să fie amânat, din cauza faptului că au mai mulți jucători convocați la naționalele de tineret, care nu ar putea evolua în acest duel.

Portarul David Dincă și atacantul Atanas Trică se află în Franța, acolo unde joacă alături de România U19 la turneul de Elită pentru calificarea la Campionatul European din acest an. Ștefan Bodișteanu lipsește și el, fiind în Norvegia, cu echipa de U20 a României. Daniel Oprița nu concepe ca meciul să se dispute joi, de la ora 20:00, și speră ca Federația și televiziunea să țină cont de acest lucru, iar echipa sa să se poată prezenta în cele mai bune condiții.

„Jucătorii noștri aterizează miercuri, la ora 15:00, din câte am înțeles. Noi în momentul ăla suntem deja în drum spre Galați. Și Bodișteanu se întoarce marți…

Dacă nu găsim înțelegere, asta este. Sperăm ca și televiziunea și Federația să țină cont. Poate nu s-au gândit când au făcut programul, s-au grăbit. Poate nu și-au dat seama în ce situație suntem. Așteptăm un răspuns favorabil. Dacă nu, asta este.

Mi s-a părea normal să mute meciul. Nu am mai cerut niciodată, dar acum e o situație ciudată. Jucătorii sunt la lot, la o acțiune oficială. Nu este din vina noastră. Sperăm să găsim înțelegere”, a spus Daniel Oprița pentru GSP.ro.
Echipa de fotbal FC Argeş a învins-o pe CSA Steaua Bucureşti, liderul ligii secunde, cu scorul de 3-0 (2-0), sâmbătă, într-o partidă de pregătire desfăşurată pe Stadionul ”Nicolae Dobrin” din Piteşti.

Golurile au fost marcate de Koumbemba (min. 28), Garita (min. 44 – penalty) şi de Vianna (min. 87), potrivit site-ului clubului din Superligă.
Piteştenii au avut şi o bară, în min. 82, prin Mimito Biai.

Antrenorul Bogdan Argeş Vintilă a aliniat echipa: George Micle – Andrei Tofan (Fabio Vianna, 67), Grigore Turda, Alin Dobrosavlevici, Antonio Jakolis (Gino Oprescu, 67) – Mimito Biai, Tony Njike, Andreias Calcan (Ionuţ Şerban, 63), Kevin Koumbemba (Andrei Stoica, 75) – Wesley Jobelo (Yanis Pîrvu, 63), Arnold Garita.

Steaua a început cu Horia Iancu – Darius Oroian, Cosmin Ciocoteală, Deian Beţa, Adrian Ilie – Cristian Balgiu, Rareş Enceanu, Stephan Drăghici, Cristian Bustea – Emilian Pacionel, Mahadi Kayondo.

Meciul a fost arbitrat de Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş).

Source: eurosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *