CSA Steaua. Daniel Oprița se plânge de atmosfera din Ghencea:„ E frustrant! La Tribuna 0 sunt biletele pe care – Gazeta Sporturilor

CSA Steaua. Daniel Oprița se plânge de atmosfera din Ghencea:„ E frustrant! La Tribuna 0 sunt biletele pe care  Gazeta Sporturilor

Головна » CSA Steaua. Daniel Oprița se plânge de atmosfera din Ghencea:„ E frustrant! La Tribuna 0 sunt biletele pe care – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat luni, 05 decembrie 2022 20:44 / Actualizat luni, 05 decembrie 2022 20:54

Daniel Oprița (41 de ani) admite că absența spectatorilor de la meciurile pe care CSA Steaua le joacă în Ghencea îl frustrează. 

Peluza Sud, facțiunea care susține divizionara secundă Steaua, refuză să mai asiste la meciurile din Ghencea. Protestează împotriva modului în care Jandarmeria alege să-i legitimeze înaintea partidelor, suporteri fotografiații cu buletinele lângă fețe. 

DINAMO Miza lui Dinamo în ultimul meci din 2022, cel mai negru an din istoria clubului

Fără Peluză, atmosfera din Ghencea este una dezolantă, doar câteva sute de spectatori. Daniel Oprița este nemulțumit de această situație. 

Daniel Oprița, nemulțumit de atmosfera din Ghencea: „E o frustrare și pentru noi!”

„Mă refer și la suporteri, nu la galerie. La oamenii care scriu, care doar stau și spun că sunt steliști până la moarte… Când nu a mai venit Peluza Sud, din cauza problemei care a fost, s-a văzut. Eu nu vorbesc de ei și de cei de la Tribuna 2.

Au fost meciurile cu Oțelul, cu Dej, niște derby-uri de clasament. Poate băieții ăștia, fotbaliștii, vor și ei să simtă că joacă la Steaua. A venit Dejul și se auzea pe stadion «Dejul, Dejul!».

E o frustrare și pentru noi. Mă uitam de pe bancă și întrebam pentru ce jucăm. Să vezi stadionul gol… Suntem steliști, știm că suntem în Liga 2, dar credeam că vom promova în Liga 2 și vom juca cu 7.000-8.000 de spectatori.

La Tribuna 0 sunt biletele pe care le primim noi de la club și le dăm apropiaților. Văd aceleași fețe și când e frig, și când e cald. Eu înțeleg, galeria nu poate să vină acum, ei oricum au venit și în deplasare lângă noi mereu. Au rămas doar ei cu noi. 

Restul, cei care se bat cu pumnul în piept, e stadionul gol. M-am săturat și eu de întrebarea asta cu stadionul gol, găsesc scuze, zic că sunt plecați la mare, că sunt plecați la munte”, a spus Daniel Oprița în emisiunea „Națiunea stelistă”.

VIDEO. Atmosferă dezolantă în Ghencea la meciul CSA Steaua – Gloria Buzău

Citește și alte știri din Liga 2:

Clubul de tradiție din Superligă e repetent la un capitol esențial » Comparația cu rivalele din provincie e gigantică

GALERIE FOTO Stupoare pe teren, în FCSB – CS Mioveni » Schimbare la roș-albaștri după 24 de minute

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *