CSM București, răspuns pentru marea rivală Rapid: „Nu au împrumutat nimic din cultura stadionului de… – Prosport

CSM București, răspuns pentru marea rivală Rapid: „Nu au împrumutat nimic din cultura stadionului de…  Prosport

Головна » CSM București, răspuns pentru marea rivală Rapid: „Nu au împrumutat nimic din cultura stadionului de… – Prosport

CSM București și Rapid continuă „duelul” de la distanță, iar liderul campionatului a transmis un comunicat în care a subliniat ce s-a întâmplat în derby-ul din Sala Polivalentă.

CSM București, comunicat după atacul Rapidului: „Fanii noștri nu au jignit pe nimeni!”

Cei de la CSM București au subliniat că Rapid a primit aproape 500 de bilete pentru fani, mult mai multe față de cele puse la dispoziție pentru meciul tur.

În urma rezultatului de luni, vicecampioana CSM Bucureşti se distanţează pe primul loc, cu 40 de puncte, iar Rapid Bucureşti, cu 31, coboară pe locul 4. Pe locul 2 se află Gloria Bistriţa (34), iar pe 3 este SCM Rm. Vâlcea (32).

„Felicităm ambele echipe, CSM București si Rapid pentru spectacolul deosebit creat aseară în Sala Polivalentă! O arenă plină, cu zone tampon, impuse de Legea nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, zone care din fericire s-au dovedit inutile, pentru că suporterii ambelor formații s-au putut manifesta pașnic pe culoarele exterioare, dar și în tribune!

CSM București nu are galerie de fotbal, nici nu ar avea cum și de ce, dar CSM București are suporteri adevărați de handbal, un număr în creștere cu fiecare sezon parcurs, oameni care s-au atașat de club și de performanțele acestuia în cei 15 ani de existență! Indiscutabil susținătorii CSM au moduri diferite de a-și încuraja favorita, nu au împrumutat nimic din cultura stadionului de fotbal și suntem siguri că atunci când CSM București va aniversa 100 de ani de existență, suporterii vor fi mult mai numeroși, dar la fel de frenetici și își vor încuraja echipa cu sportivitate, așa cum au mai făcut-o în multe derby-uri de Liga Campionilor sau Liga Florilor!

Aseară nu au fost injurii, fanii CSM nu au jignit pe nimeni, iar suporterii rapidiști din afara galeriei, răzleți printre suporterii CSM-lui, și-au putut încuraja liniștiți echipa, fără nici cea mai mică problemă, iar aceasta este un semn de normalitate.

Lumea handbalului este aparte, diferită de vibe-ul unei tribune fotbalistice, sala de sport este din altă zonă decât stadionul! Rapidul va juca în curând la Metz și le dorim susținătorilor să se facă auziți acolo – cei de la Gyor nu s-au prea auzit în urmă cu 2 săptămâni!

În această atmosferă de spectacol și sportivitate, atât pe teren, cât și în tribune, atmosferă care a făcut o imensă propagandă handbalului, socotim că declarațiile la cald, de după meci, de pe paginile publice ale Rapidului sunt doar rodul presiunii de rezultate care să justifice marile investiții la secția de handbal feminin în acest an centenar al clubului. Dar sub nicio formă nu ar trebui să umbrească performanțele din teren, pentru că în cele din urmă jucătoarele sunt personajele principale!

Clubului Rapid i-au fost puse la dispoziție 470 de bilete pentru suporteri si 24 bilete in loja VIP, față de 100 (80+20) de bilete de care a beneficiat clubul nostru, la partida tur, din sala Giulești!

Dorim Rapidului un parcurs cât mai lung in Liga Campionilor și să ne reîntâlnim în Final 4 sau de ce nu, chiar în Finala Ligii Campionilor”, este comunicatul celor de la CSM București.

Rapid, atac la CSM București: „O mizerie cum rar se poate vedea!”

„Ați anunțat SOLD OUT în mai puțin de 24 de ore dar în sală au fost sute de locuri libere, edificatoare imaginile cu “peluza CSM” din timpul jocului, cu mai mult de jumătate din locuri libere.

Ați arătat o lipsă totală de respect pentru oficialii clubului, inclusiv în ziua meciului, facând un ping pong permanent cu ei în ceea ce privește locurile pentru aceștia. Majoritatea au fost scârbiți de tot acest circ cu biletele, fiți bucuroși că toți au stat în peluză, începând cu președintele Bogdan Vasiliu!

Ați cumpărat mii de vuvuzele, puse pe fiecare scaun, deși o mare parte din ele era evident că nici nu vor fi folosite, cu scopul de a acoperi galeria noastră minunată. O mizerie cum rar se poate vedea, timp de 60 minute aproape încontinuu spectatorii CSM să sufle în vuvuzea doar să nu se audă cântecele galeriei adverse”, se arată în comunicatul Rapidului.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *