Cum a comentat Leo Grozavu reușita spectaculoasă a lui Alexandru Mogoș, jucătorul său de la Poli Iași – DigiSport

Cum a comentat Leo Grozavu reușita spectaculoasă a lui Alexandru Mogoș, jucătorul său de la Poli Iași  DigiSport

Головна » Cum a comentat Leo Grozavu reușita spectaculoasă a lui Alexandru Mogoș, jucătorul său de la Poli Iași – DigiSport

  • Fotbal: IrlandaFranța, luni, 21:45, DGS 1

  • Fotbal: OlandaGibraltar, luni, 21:45, DGS 1

Leo Grozavu, după eurogolul lui Alexandru Mogoș

Mogoș este fotbalistul celor de la Poli Iași din luna februarie a acestui an, iar Leo Grozavu l-a caracterizat pe elevul său, care a atras toate privirile cu golul marcat în poarta Portugaliei U20. Tehnicianul a evidențiat calitățile mijlocașului, căruia îi prevede un viitor strălucit.

„Numai așa vă amintiți de ăștia mici care lucrează în Liga 2 (n.r. râde). De fiecare dată când un jucător marchează, toate privirile sunt pe el. Nu este întâmplător acest gol, este un fotbalist care își asumă șuturile de la distanță. Nu prea vedem în România acest lucru.

Noi l-am avut în iarnă în teste. Am reusit să-l luăm de la Ripensia și mă bucur că a ajuns la noi. Îi prevăd un viitor frumos. Poate fi o soluție pentru under, în cazul în care promovăm în Liga 1. Are o tehnică bună, poziționare, șuteaza cu ambele picioare.

Eu când am vorbit de cineva.. Nu sunt tipul care să arunce cu laude. Nu vreau să spunem acum că este cel mai mare fotbalist, totul depinde de el”, a spus Grozavu, la Digi Sport Special.

VIDEO cu golul lui Mogoș

Totodată Leo Grozavu a vorbit și despre sezonul din Liga 2, acolo unde se luptă cu Poli Iași pentru promovare. Antrenorul moldovenilor a ținut să își exprime dezamăgirea față de modul în care a fost tratată formația din Copou la primul meci din play-off, contra celor de la Oțelul, încheiat 2-1.

„E greu. Am avut un meci de luptă la Galați. Am întâlnit un fost mare internațional (n.r. Dorinel Munteanu), dar mă așteptam să fie mai focusat pe fotbal. Ne-au primit cu multe presiuni, multă agresivitate dusă peste limita regulamentului.

Ne-au lovit din toate direcțiile, era să se întample și o tragedie. Ar trebui să fie mai multă atenție. O asemenea intervenție putea să se soldeze cu o tragedie”, a mai spus Grozavu.

Faza la care a făcut referire Leo Grozavu

Etichete: liga 2 , poli iasi , leo grozavu , alexandru mogos


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *