Cum a păcălit fotbalul timp de 20 de ani! Povestea unică, de film, a atacantului care nu a marcat niciun gol: ”Nu regret nimic” – DigiSport

  1. Cum a păcălit fotbalul timp de 20 de ani! Povestea unică, de film, a atacantului care nu a marcat niciun gol: ”Nu regret nimic”  DigiSport
  2. Cel mai mare escroc din fotbal. A semnat cu 10 cluburi, la care nu a jucat niciun meci. Metoda prin care le…  Adevărul
  3. Povestea incredibilă a celui mai mare escroc din istoria sportului-rege! Carieră de 13 ani în…  Prosport
  4. Digisport: Cum a păcălit fotbalul timp de 20 de ani! Povestea de film a atacantului care nu a marcat niciun gol: ”Nu regret nimic”  HotNews
  5. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Cum a păcălit fotbalul timp de 20 de ani! Povestea unică, de film, a atacantului care nu a marcat niciun gol: ”Nu regret nimic” – DigiSport

  • Premier League: Man. United – Bournemouth, marți, 22:00, DGS 2

  • Premier League: Arsenal – Newcastle, marți, 21:45, DGS 1

Supranumit ”Kaiser”, datorită asemănării fizice cu legendarul Franz Beckenbauer, Raposo este cel mai mare escroc din istoria sportului rege. A vrut să se bucure de toate beneficiile vieții de fotbalist, dar fără să joace efectiv. Astfel, a fost legitimat la mai multe echipe importante, însă nu a evoluat niciodată într-un meci oficial și, evident, nu a marcat niciun gol, chiar dacă în fișa postului era atacant.

Galerie Foto

Kaiser – Cel mai mare fotbalist care nu a jucat niciodată fotbal

A fost junior la Botafogo și Flamengo, între 1972 și 1979, apoi a fost remarcat la un antrenament de mexicanii de la Puebla și a semnat primul său contract de profesionist. A revenit rapid în țara natală, la Botafogo, și a mai semnat cu Flamengo, Independiente și Bangu, înainte de a prinde singurul său contract în Europa, în 1986, la Gazelec Ajaccio.

În urmă cu câțiva ani, sud-americanul a povestit cum i-a făcut pe fanii francezi să îl îndrăgească, fără să le permită să vadă că nu știe să lovească mingea. La prezentare, pe un stadion micuț, dar înțesat de fani, s-a văzut în fața unui public numeros, care aștepta ceva din partea lui.

Erau multe mingi pe teren, părea că trebuie să ne antrenăm serios. Am sărit pe gazon, am luat mingile și am început să le degajez în tribune, către fani, în timp ce le făceam cu mâna și sărutam stema clubului. Fanii erau înnebuniți, iar pe gazon nu a mai rămas nicio minge. Fără mingi, am fost nevoiți să trecem la un antrenament fizic„, a spus Raposo.

Nu a rămas mult nici la Ajaccio și s-a întors în Brazilia. A mai semnat cu Flamengo, Bangu, Fluminense, Vasco da Gama, El Paso Sixshooters, America și Botofago, iar în 1992 și-a agățat ghetele ”nou-nouțe” în cui.

Cariera lui Kaiser / Foto: Wikipedia

Metoda prin care Kaiser a reușit să păcălească fotbalul aproape două decenii: ”Nu am niciun regret”

Cum a ajuns Kaiser să păcălească fotbalul atâta vreme, fără să fie prins? Folosea o strategie care se pare că a dat de fiecare dată roade: la primul antrenament la un nou club, spunea că nu e în formă și că are nevoie de câteva săptămâni pentru a se pune la punct și pentru a lucra alături de un preparator fizic personal, personaj inventat. Cerea de obicei contracte pe câte 6 luni sau un an.

Apoi, se dădea accidentat, iar când trebuia să revină pe teren, contractul se termina. Brazilianul își lua banii și se muta la altă echipă. Cum în acele vremuri nu existau videouri de prezentare, pentru ca planul său să funcționeze, acesta se împrietenea cu fotbaliști cunoscuți, care îl lăudau în fața antrenorilor, și astfel semna cu echipe de prim rang. De asemenea, avea prieteni în presă, pe care-i recompensa substanțial ca să scrie frumos despre el.

Fostul fundaș brazilian Ricardo Rocha, care a jucat la Real Madrid, a povestit despre Raposo: „Singura problemă a lui era mingea. Spune că juca în față, dar a fost un atacant atât de complet, încât nu a marcat niciodată și niciodată nu a dat vreo pasă de gol. Spunea mereu că era accidentat. Când mingea era pe stânga, el fugea pe dreapta și viceversa. Nu avea niciun talent pentru joc, dar era o persoană foarte bună„.

Nu am niciun regret. Cluburile au păcălit și dezamăgit fotbaliștii multă vreme și cineva trebuia să îi răzbune„, a transmis Kaiser cu conștiința împăcată, în urmă cu câțiva ani.

Etichete: kaiser , carlos raposo , cel mai mare escroc din fotbal


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *