Cum a reacționat imediat după fluierul final autorul cash-out-ului de 283.000 de dolari – Gazeta Sporturilor

Cum a reacționat imediat după fluierul final autorul cash-out-ului de 283.000 de dolari  Gazeta Sporturilor

Головна » Cum a reacționat imediat după fluierul final autorul cash-out-ului de 283.000 de dolari – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat duminica, 18 decembrie 2022 22:35 / Actualizat duminica, 18 decembrie 2022 22:49

Daniel Forte, cel mai în vogă parior al momentului datorită biletului ce i-a adus un câștig de 283.000 de dolari, e din nou în centrul atenției pe rețelele de socializare. Inspirația lui a devenit un veritabil laitmotiv după finala Argentina – Franța, câștigată de „pume” la loteria penalty-urilor (3-3, 4-2 d. pen). 

Pe TikTok s-a viralizat în ultimele ore un scurt videoclip cu reacția lui Daniel Forte în momentul în care argentinienii transformă penalty-ul decisiv și se impun în fața Franței. Un scenariu în care, dacă n-ar fi ales să opteze pentru cash-out în dimineața finalei, i-ar fi transformat biletul într-unul necâștigător.

Cum a reacționat imediat după fluierul final autorul cash-out-ului de 283.000 de dolari

Charismaticul Daniel Forte e filmat de prieteni într-un cazino, în momentul în care duce mâna la cap și se felicită pentru gestul său chibzuit de a da cash-out. E o manifestare la care apelează deseori inclusiv sportivii care-și recunosc inspirația într-un anumit moment al jocului.

Argentina a învins-o pe Franța și a cucerit al treilea titlu mondial din istorie! A fost 2-2 la finalul timpului regulamentar, 3-3 după reprizele de prelungire și 4-2 pentru „pume” la loviturile de departajare.

Vestea de proporții pe care Messi a anunțat-o imediat după titlul cucerit: „Ce să mai urmeze?” + Imagine antologică în oglindă cu Maradona ARGENTINA – FRANȚA 3-3 (4-2 LA PEN.) Vestea de proporții pe care Messi a anunțat-o imediat după titlul cucerit: „Ce să mai urmeze?” + Imagine antologică în oglindă cu Maradona

A câștigat 283.000 de dolari cu doar 26$

Cu puțin timp înainte de Argentina – Franța, finala Campionatului Mondial 2022, Daniel Forte, un fan care a făcut un pariu incredibil, a obținut suma de 283.000 de dolari, pentru un bilet pe care a mizat doar 26$ și care l-a ținut cu sufletul la gură timp de 9 luni.

Cu 26 de dolari pariați, Daniel Forte a obținut o sumă imensă. Acesta a mizat pe 7 evenimente din mai multe sporturi. Pe rând, toate evenimentele au fost câștigătoare și a ajuns la ultimul de pe bilet: Franța să ridice din nou Cupa Mondială.

Daniel Forte s-a dovedit extrem de inspirat. Dacă ar fi mers până la capăt cu biletul, ar fi pierdut tot! Cash-out-ul i-a adus fabuloasa sumă de 283.000 de dolari.

Biletul nebun:

  • Franța să câștige Campionatul Mondial (fotbal)  X
  • Golden State Warriors să câștige titlul în NBA (baschet) ✅
  • Colorado Avalanche să câștige Stalney Cup (hochei) ✅
  • AC Milan să câștige Serie A (fotbal) ✅
  • Los Angeles FC să câștige MLS (fotbal) ✅
  • Manchester City să câștige Premier League (fotbal) ✅
  • Kansas să câștige NCAA (campionatul de baschet al colegiilor) ✅

Citește și alte știri despre Campionatul Mondial din Qatar:

Reacția presei franceze, după ce Mbappe a fost doborât de Messi în finală + titluri din Argentina

VIDEO + FOTO Peste 2 milioane de oameni sărbătoresc pe stradă titlul mondial cucerit de Argentina

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *