Cum ar fi reacționat Ionel Ganea dacă ar fi fost în locul lui Leo Messi,… – Prosport

  1. Cum ar fi reacționat Ionel Ganea dacă ar fi fost în locul lui Leo Messi,…  Prosport
  2. Editorial Dan Udrea: Ce nu avem voie să spunem despre Mondial  Gazeta Sporturilor
  3. Cât a costat să-i pui lui Messi o haină pe umeri?  Libertatea
  4. Cât costă mantia purtată de Lionel Messi și ce s-ar fi întâmplat dacă Franța câștiga Mondialul…  SPORT.RO
  5. Editorial Alin Buzărin: „Halatul” lui Messi  Gazeta Sporturilor
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Cum ar fi reacționat Ionel Ganea dacă ar fi fost în locul lui Leo Messi,… – Prosport

Ionel Ganea este de părere că Leo Messi a procedat corect când a acceptat să fie îmbrăcat de emirul Qatarului la festivitatea de premiere a Cupei Mondiale.

Argentina a câștigat Cupa Mondială, iar Leo Messi a ridicat, în premieră, deasupra capului trofeul suprem al fotbalului. Acest moment a fost precedat de un gest neașteptat al emirului Qatarului, care l-a îmbrăcat pe mijlocaș într-o ținută tradițională, numită Bisht.

Fostul internațional Ionel Ganea spune că fotbalistul lui PSG a procedat corect când a acceptat această distincție, cu atât mai mult cu cât gazdele au fost foarte primitoare.

Cum ar fi reacționat Ionel Ganea dacă ar fi fost în locul lui Leo Messi, care a fost îmbrăcat de emirul Qatarului la festivitatea de premiere

Ionel Ganea i-a dat dreptate lui Leo Messi, care s-a conformat dorinței emirului și a îmbrăcat Bisht-ul înainte de a primi trofeul Cupei Mondiale.

„Din respect pentru oamenii care au găzduit acest turneu, eu cred că a reacționat destul de bine. Pe mine nu mă deranjează, nu văd de ce să mă deranjeze, ținând cont că oamenii au fost foarte amiabili. Eu zic că este unul dintre cele mai frumoase turnee care au existat vreodată.

Eu cred că a fost o finală foarte frumoasă din toate punctele de vedere. Argentina a meritat victoria. Messi a avut o evoluție constantă. Trofeul pentru jucătorul turneului este meritat. Poate, dacă Mbappe avea evoluții mult mai bune în cele două meciuri în care nu a punctat, se bătea cu el acolo, la acest premiu.

Da, eu zic că Messi a fost mai constant decât Mbappe. Dacă e să luăm semifinalele, Messi a fost desemnat jucătorul meciului contra Croației și a avut și realizări. În schimb, Mbappe nu a avut”, a declarat Ionel Ganea, la Pro Arena.

A crescut pe vremea meciurilor care iscau un vuiet puternic în cartiere când echipele nu făceau altceva decât să iasă de la vestiare și a rămas un fan al fotbalului jucat pentru fani, până la ultima picătură de energie. În presa sportivă, a debutat la 19 ani în tricoul alb-albastru … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *