Cum arată 11-le ideal al Cupei Mondiale din Qatar 2022, potrivit inteligenței artificiale. Mbappe și Messi sunt primii – Eurosport RO

Cum arată 11-le ideal al Cupei Mondiale din Qatar 2022, potrivit inteligenței artificiale. Mbappe și Messi sunt primii  Eurosport RO

Головна » Cum arată 11-le ideal al Cupei Mondiale din Qatar 2022, potrivit inteligenței artificiale. Mbappe și Messi sunt primii – Eurosport RO

Articol scris de Maria Olteanu

Cupa Mondială și-a tras duminică seara cortina, după o finală epică, în care Argentina și Franța au luptat de la egal la egal mai bine de trei ore, iar soarta marelui trofeu a fost decisă la loviturile de departajare, acolo unde sud-americanii au fost fără de greșeală și au devenit campioni mondiali, izbândă pe care o așteaptă de aproape patru decenii.

Acum, după ultimul fluier al ediției din 2022, cu podiumul completat de Franța, vicecampioană, și Croația, medaliată cu bronz, este momentul bilanțului și al concluziilor.

Cupa Mondială FIFAPutea juca Benzema la Cupa Mondială? Agentul francezului vine cu doveziACUM O ORĂ

Cu ajutorul inteligenței artificiale a rezultat primul 11 ideal al turneului din Qatar. Messi și Mbappé, vedetele finalei, sunt în fruntea listei.

CITEȘTE ȘI:

Cum arată 11-le ideal al Cupei Mondiale din Qatar 2022, potrivit inteligenței artificiale

Kylian Mbappe, autorul unui hat-trick în finala Cupei Mondiale, are cel mai bun punctaj și este primul în topul celor mai buni jucători din Qatar, potrivit inteligenței artificiale.

Olocip îl plasează pe Mbappe drept MVP-ul turneului, în primul 11 regăsindu-se alți doi coechipei, precum și doi campioni mondiali cu Argentina.

Medaliata cu bronz, Croația, are și ea trei jucători, în timp ce Maroc, ocupanta locului patru, dă un jucător în topul celor mai buni fotbaliști de la Cupa Mondială.

Inteligența artificială (IA) măsoară calitatea și cantitatea acțiunilor efectuate de fiecare jucător. Aceasta evaluează în mod obiectiv fiecare acțiune care are loc pe teren și o analizează în funcție de context, fără a fi luate în calcul penalty-urile.

Așadar, o acțiune este evaluată pozitiv atunci când crește probabilitatea ca echipa să înscrie un gol sau reduce, deopotrivă, probabilitatea de a primi un gol.

Pe de altă parte, acțiunea este evaluată negativ atunci când scade probabilitatea ca echipa să marcheze un gol și crește probabilitatea ca echipa să primească un gol.

Astfel, în acest prim 11 alcătuit, Kylian Mbappe este MVP, având cel mai mare punctaj, 5.56. Pe locul secund este Leo Messi, cu punctajul 4.90.

Pe lângă Mbappe, din lotul Franței au mai fost incluși Tchouaméni și Theo Hernandez.

În tabăra campioanei mondiale, Argentina, Messi este însoțit în cea mai bună echipă a turneului de Julián Álvarez.

Ultima ocupantă a podiumului, Croația, are și ea trei reprezentanți în primul 11. Gvardiol și Lovren au ieșit în evidență ca fiind cei mai buni fundași centrali ai turneului. Celor doi li se adaugă Kovacic, pilon de bază în angrenajul naționalei sale.

Linia celor patru fundași este completată de Achraf Hakimi, a cărui prestație pe postul de fundaș dreapta a ajutat selecționata Marocul să facă istorie în Qatar, devenind prima echipă africană care ajunge în sferturile de finală ale unei Cupe Mondiale.

Potrivit IA, în poartă a fost așezat Noppert, portarul Olandei, care i-a întrecut așadar pe Lloris, Livakovic sau Martinez, cu mențiunea însă că IA nu ia în calcul loviturile de departajare.

Anglia are un singur reprezentant, Bukayo Saka, care completează 11-le ideal al Cupei Mondiale din Qatar 2022, potrivit inteligenței artificiale.

11-le ideal al Cupei Mondiale din Qatar 2022, potrivit inteligenței artificiale

  • Noppert (Olanda – 1,89) – Hakimi (Maroc – 1,52), Lovren (Croația – 2,18), Gvardiol (Croația – 3,42), Theo Hernandez (Franța – 1,81) – Tchouaméni (Franța -1,72), Kovacic (Croația – 1,82) – Mbappe (Franța – 5,56), Messi (Argentina – 4,90), Saka (Anglia – 3,54) – Julian Alvarez (Argentina – 4,23)

Cupa Mondială FIFAUn copil care s-a născut în ziua finalei CM a fost botezat după 3 jucători de senzație ai ArgentineiACUM 14 ORECupa Mondială FIFAFanii au votat cea mai spectaculoasă Cupă Mondială din secolul 21. Rezultatul este zdrobitorACUM 16 ORE

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *