Cum l-a supărat grav Benzema pe Deschamps și nu a mai fost chemat înapoi nici pentru finala Cupei Mondiale – DigiSport

Cum l-a supărat grav Benzema pe Deschamps și nu a mai fost chemat înapoi nici pentru finala Cupei Mondiale  DigiSport

Головна » Cum l-a supărat grav Benzema pe Deschamps și nu a mai fost chemat înapoi nici pentru finala Cupei Mondiale – DigiSport

  • Cupa Ligii Angliei: Man. United – Burnley, miercuri, 22:00, DGS 1

  • Liga 1: CFR Cluj – Hermannstadt, marți, 20:00, DGS 1

Nu a fost să fie, iar acum întrebarea care se pune este dacă el va rămâne selecționerul Franței sau va fi înlocuit de Zinedine Zidane (50 de ani).

Un prim semn că va rămâne a fost dat indirect de către Karim Benzema, care a decis să se retragă de la echipa națională printr-un anunț făcut chiar de ziua sa.

Pentru că relația lui Benzema cu Deschamps s-a stricat iremediabil în Qatar, de unde lui Benzema i-a fost cumpărat bilet doar dus către Europa, deși accidentarea sa punea în pericol doar prezența la primul meci din grupă, maximum al doilea. Iar cei mai mulți jucători ar fi fost și ei de acord cu decizia.

Deschamps s-ar fi simțit păcălit de Benzema și de aceea i-a luat bilet doar dus către Europa

Au fost mai multe versiuni legate de încăpățânarea selecționerului de a nu-l înlocui cu Benzema cu alt atacant, plus că nici nu l-a rechemat în lot.

Urmărește controversata decizie a Angelei Merkel de a lăsa refugiații blocați în Budapesta să intre în Germania. Pe Digi World și Digi Online, azi de la ora 20:00!

Ultima variantă lansată după finală și care pare să aiba cea mai mare credibilitate este aceea că Deschamps s-a simțit păcălit de Benzema.

În emisiunea „El Larguero”, varianta scoasă în evidență este cea legată de condiția fizica proastă a Balonului de Aur 2022. „În presa din Franța nu s-au vărsat prea multe lacrimi pentru retragerea lui Benzema. Mai multe s-au vărsat în Spania pentru retragerea lui Busquets. El nu i-ar fi spus adevărul lui Deschamps că nu era atât de bine fizic pe cât pretindea. L-a văzut la antrenament și a simțit situația ca pe o trădare. L-a trimis înapoi și nu a mai luat în considerare să-l readucă în lot.

Anturajul lui Benzema a susținut că el ar fi fost apt încă de la meciul al doilea sau al treilea„, au spus jurnaliștii spanioli. Concluzia lor a fost că selecționerul a vrut să transmită un mesaj clar tuturor jucătorilor ca nu merge cu jumătăți de măsură. Și că din același motiv i-a scos de pe teren pe Dembele și pe Giroud cu cinci minute înainte de pauză.

Mesajul ușor enigmatic al lui Benzema despre retragerea din naționala Franței

Karim Benzema a anunțat că se retrage din naționala Franței. Atacantul nu va mai purta tricoul blues. Jucătorul lui Real Madrid, care a ratat Cupa Mondială din Qatar din cauza accidentării. 

Am făcut eforturi și greșeli pentru a ajunge unde sunt acum și sunt mândru de asta.

Mi-am scris povestea, iar a noastră se încheie aici”, a fost mesajul postat de Karim Benzema, pe contul personal de Twitter.

Etichete: didier deschamps , karim benzema , retragere benzema


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *