Cupa Mondială 2022 – care sunt echipele favorite – Antena 3 CNN

Cupa Mondială 2022 – care sunt echipele favorite  Antena 3 CNN

Головна » Cupa Mondială 2022 – care sunt echipele favorite – Antena 3 CNN

Cel mai important eveniment fotbalistic al anului, Cupa Mondială 2022, se desfășoară în mod neobișnuit în perioada de toamnă – iarnă, în condițiile în care clima din țara gazdă, Qatar, permite foarte bine acest lucru. Campionatul Mondial de Fotbal din acest an este programat între 20 Noiembrie și 18 Decembrie.

Din păcate, Echipa Națională de Fotbal a României nu va lua parte la acest turneu final unde s-au calificat 32 de echipe din întreaga lume. Cu siguranță însă interesul pentru meciurile de la Cupa Mondială Qatar 2022 va fi unul foarte ridicat și în rândul pasionaților de sport din țara noastră.

Ce echipe par a avea cele mai mari șanse la trofeu?

Se fac deja calcule cu privire la șansele echipelor de a se califica din faza grupelor, suporterii încercând să anticipeze parcursul echipelor de top la CM 2022. Ca de fiecare dată, o imagine de ansamblu asupra perspectivelor teoretice se poate obține analizând cotele de la casele de pariuri sportive.

Cu cât cotele au valori mai mici, cu atât înseamnă că specialiștii din domeniu consideră șanse mai mari de îndeplinire al respectivului pronostic.

La agenția de pariuri Get’s Bet, operator licențiat pe plan local de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, unde se pot plasa inclusiv pariuri online, se poate paria deja pe câștigătoarea competiției din Qatar.

Favorită pare să fie Brazilia, cotă 4,50. Urmează Argentina (cotă 6,00) și la mică distanță Franța (cotă 7,50), Anglia și Spania, ambele cu cotă 8,50. Cei ce pariază pe Germania pot profita de cota 10,00, în timp ce în dreptul Portugaliei și al Olandei regăsim aceeași cotă – 13,25. Șanse însemnate pare a avea și Belgia, cotă 15,00 la câștigarea trofeului.

Țara gazdă, Qatar, este departe de a fi considerată o favorită în turneu, desi, de obicei, echipele cu acest statut au un avantaj din start, legat de sprijinul suporterilor proprii. Cota pentru un pariu pe Qatar în calitate de câștigătoare a Cupei Mondiale din 2022 este 251,00 pe getsbet.ro. Cele mai mici șanse pentru cucerirea trofeului par să le aibă Arabia Saudită și Costa Rica, ambele cu cotă 501,00 la pariuri sportive online.

Diferite tipuri de pariuri pentru Cupa Mondială 2022

Cele mai populare pariuri sportive pentru CM 2022 sunt cele legate în mod direct de fiecare meci din competiție. Momentan se poate paria pe meciurile din grupe. O întâlnire mult așteptată este cea din Grupa E, unde se întâlnesc în meci direct Spania și Germania, pe data de 27 Noiembrie.

Cotele în sistem 1 – X – 2 sunt 2,63 – 3,40 – 2,80. Se poate paria și pe câștigătoarea Grupei E la CM 2022, unde Spania are cotă 1,87, iar Germania pare să aibă șansa a doua – cotă 2,07. Alte favorite în grupe sunt, cu titlul de exemplu, Argentina (cotă 1,38), Franța (cotă 1,40) și Portugalia (cotă 1,66).

Campionatul Mondial de fotbal din Qatar va debuta pe Stadionul Al Bayt, cu meciul dintre echipa ţării gazdă şi Ecuador, în cadrul Grupei A. Marea Finală de la CM 2022 este programată pe data de 18 decembrie, pe Lusail Stadium – Al Daayen.

Toate cotele prezentate în acest articol sunt valabile la momentul redactării și pot suferi modificări în orice moment.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *