Cupa Mondială 2022. Un agent de securitate a murit în urma unui accident produs pe stadion – Antena 3 CNN

Cupa Mondială 2022. Un agent de securitate a murit în urma unui accident produs pe stadion  Antena 3 CNN

Головна » Cupa Mondială 2022. Un agent de securitate a murit în urma unui accident produs pe stadion – Antena 3 CNN

Un agent de securitate de origine kenyană a murit în urma unui accident produs pe un stadion, la finalul unui meci de fotbal de la Cupa Mondială din Qatar.

Agentul de securitate John Njau Kibue a murit în urma unui accident care a avut loc pe stadionul Lusail. Accidentul s-a petrecut la finalul meciului dintre Argentina și Olanda din sferturile de finală ale competiției.

Inițial, s-a anunțat că John Njau Kibue din Kenya se afla într-o stare stabilă, dar critică. După trei zile de spitalizare, el a murit.

Organizatorii din Qatar au anunțat că „investighează de urgență circumstanțele care au dus la cădere”.

Sora tânărului de 24 de ani a declarat că nu au primit nicio explicație.

„Vrem să se facă dreptate. Vrem să știm ce i-a cauzat moartea. Nu ne-au trimis niciodată o poză care să arate de unde a căzut și nici nu ne-au dat alte informații”, a declarat Ann Wanjiru pentru CNN.

Familia lui Kibue a mai spus că tânărul s-a mutat în Qatar în noiembrie pentru a lucra la o firmă locală de securitate.

Kibue este al doilea lucrător migrant care moare de la începutul Cupei Mondiale, pe 20 noiembrie. Un filipinez a căzut în gol în timp ce efectua reparații la o stațiune folosită ca bază de antrenament de echipa Arabiei Saudite, a relatat The Athletic.

Organizatorii turneului au subliniat că decesul s-a produs pe o proprietate aflată în afara jurisdicției lor și au oferit „sincere condoleanțe” familiei, colegilor și prietenilor lui Kibue.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *