Cutremur devastator în Superliga! Mihai Rotaru renunță la Universitatea Craiova și face anunțul oficial: „Din… – Prosport

  1. Cutremur devastator în Superliga! Mihai Rotaru renunță la Universitatea Craiova și face anunțul oficial: „Din…  Prosport
  2. Rotaru nu mai pleacă de la Craiova „A fost contaminat de FCU!”  ProSport
  3. Interviu cu Gică Craioveanu, fost jucător al Universității Craiova, acum director de imagine  Gazeta Sporturilor
  4. Reacția lui Pavel Badea după ce Mihai Rotaru a spus că pleacă de la Universitatea Craiova  DigiSport
  5. Craiova, Sărbători nefericite: Patronul Rotaru a aruncat clubul în aer prin anunțul său  Adevărul
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Cutremur devastator în Superliga! Mihai Rotaru renunță la Universitatea Craiova și face anunțul oficial: „Din… – Prosport

Mihai Rotaru renunță la Universitatea Craiova și face anunțul oficial, în exclusivitate, pentru ProSport. Publicația noastră a detonat bomba și a anunţat intenţia lui Rotaru de a nu mai investi la Universitatea Craiova, după ce omul de afaceri a vândut business-urile din zona Olteniei unui investitor bulgar. Acest lucru se va întâmpla la vară, când ar expira şi contractul iniţial de asociere între societatea care se ocupă de clubul de fotbal, Primăria Craiova şi Clubul Sportiv Universitatea Craiova.  

UPDATE 09:37 // La câteva ore după apariția articolului ProSport, patronul Mihai Rotaru a venit cu câteva precizări legate de plecarea sa de la Universitatea Craiova. Presat probabil de reacțiile fanilor olteni, dar și a impactului pe care afirmațiile sale anterioare le-ar putea avea în Craiova la nivelul autorităților locale, Rotaru a explicat contextul în care a vorbit despre despărțirea de formația din Bănie: „Nu am dat nicio declarație. Au fost discuții între suporteri și in niciun caz destinate spațiului public”, susține Mihai Rotaru despre discuția purtată direct cu reporterul ProSport.


Iniţiat în 2013, acordul dintre cele trei entităţi avea o valabilitate de zece ani, grupul de afacerişti obligându-se să asigure bugetul clubului, Clubul Sportiv Universitatea Craiova venind în asociere cu marca Universitatea Craiova, în timp ce Primăria Craiova s-a obligat să pună la dispoziţie infrastructura, respectiv stadionul şi baza de antrenament.

Rotaru a vândut business-urile din agricultură în Oltenia

De asemenea, Mihai Rotaru a precizat că a renunţat numai la afacerile din domeniul agriculturii, într-un alt business fiind consolidare, iar în altul în plin proces investiţional. Mihai Rotaru adaugă că va rămâne un suporter fidel şi îşi va păstra loja pe care o plăteşte şi acum la arena „Ion Oblemenco”.

„Din vară nu voi mai continua, dar trebuie spus că s-a prelungit contractul de asociere cu Primăria și Clubul Sportiv până în 2032. Rămâne de văzut cine va investi”, este anunțul bombă pe care Mihai Rotaru l-a făcut în exclusivitate pentru ProSport.

În cele nouă sezoane în care a existat această colaborare, opt dintre ele petrecute în primul eşalon, Universitatea Craiova şi-a adăugat în palmares două Cupe ale României şi o Supercupă, a fost într-un an foarte aproape de a cuceri titlul, având la activ şi şase participări consecutive în cupele europene, ultima fiind cea mai prolifică, fiind la câteva minute de intrarea în grupele Conference League. Mihai Rotaru pretinde că el şi ceilalţi acţionari au investit peste 20 de milioane de euro în aceşti aproape 10 ani de când se ocupă de clubul din Bănie.

Încă nu e totul stabilit pentru revenirea lui Laurenţiu Reghecampf

Mihai Rotaru nu a confirmat acordul cu Laurenţiu Reghecampf pentru revenirea acestuia pe banca tehnică a Universităţii Craiova, aşa cum a anunţat ProSport, însă a recunoscut că negocieri au fost şi vor mai fi pentru come-back-ul antrenorului de 47 de ani. Se pare că discuţiile au fost sistate câteva zile, antrenorul pregătind returul sferturilor Cupei Azerbaidjanului.

Reghecampf rămâne în cărţi pentru a prelua Universitatea Craiova, dar se mai negociază, se pare, la nivelul salariului pe care antrenorul îl va încasa, iar tratativele sunt acum puse în dificultate şi de oficialii clubului azer, care şi-ar dori să-l păstreze pe Reghecampf, după calificarea în semifinalele Cupei.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *