Dan Petrescu, contrariat de o fază de la Mondial: „Doamne ferește dacă eram eu! Chiar nu mai înțeleg” – Gazeta Sporturilor

Dan Petrescu, contrariat de o fază de la Mondial: „Doamne ferește dacă eram eu! Chiar nu mai înțeleg”  Gazeta Sporturilor

Головна » Dan Petrescu, contrariat de o fază de la Mondial: „Doamne ferește dacă eram eu! Chiar nu mai înțeleg” – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat sambata, 03 decembrie 2022, 17:01 / Actualizat sambata, 03 decembrie 2022 17:55

Dan Petrescu (54 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, crede că Uruguay ar fi meritat calificarea în „optimile” Campionatului Mondial și spune că înțelege lacrimile de frustrare ale lui Luis Suarez (35 de ani). 

Uruguay a învins Ghana în ultimul meci al grupei H de la Campionatul Mondial, scor 2-0, dar nu a fost suficient pentru calificare. Sud-americanii ar fi avut nevoie de încă un gol pentru a depăși Coreea de Sud în clasament. 

URUGUAY – GHANA 2-0 Surprins de camere strigând în scandalul de la Uruguay – Ghana: „Acești nenorociți sunt o adunătură de hoți!” » FIFA îi pregătește pedeapsa

Dan Petrescu e de părere că „centralul” Daniel Siebert ar fi trebuit să acorde o lovitură de la 11 metri în prelungirile partidei, la un duel între Cavani și Seidu. Faza a iscat un scandal monstru imediat după meci. 

Dan Petrescu regretă eliminarea naționalei din Uruguay: „Doamne ferește!”

„Vai, Doamne ferește! Săracul de el (n.r. Luis Suarez), chiar mi-e milă. Sincer, era penalty acolo. Eu chiar nu mai înțeleg arbitrii. A fost o fază în minutul 93 la ei, mergea la monitor, vedea că a fost penalty și se rezolva. 

Cei de la Ghana sigur nu ar fi protestat. A fost fault clar! Când un arbitru nu îți dă ce e al tău, clar că te superi. De ce nu s-au dus să vadă la monitor?”, a spus Dan Petrescu într-o conferință de presă. 

Dan Petrescu, contrariat de o fază de la Mondial: „Doamne ferește dacă eram eu! Chiar nu mai înțeleg”

FOTO: Colaj @Twitter

În prelungirile partidei, Edinson Cavani i-a luat fața lui Seidu, apoi apărătoru ghanez s-a lăsat pe piciorul drept al atacantului din Uruguay. „Centralul” Daniel Siebert a lăsat faza să meargă. Nu a fost atenționat nici din camera VAR pentru a verifica acțiunea!

Mauricio Pochettino și Alan Shearer, exerții BBC pentru Campionatul Mondial, au avut aceeași opinie cu Dan Petrescu: penalty clar pentru Uruguay!

Din punctul meu de vedere e un penalty evident. Aveți dreptate, Cavani a fost inteligent, și-a așteptat adversarul. Dar a fost fault! 
– Mauricio Pochettino

E penaly! Ar fi trebuie acordat. E un contact clar, Cavani e inteligent 
– Alan Shearer

Corespondență GSP din Qatar / Nadia are și Qatarul la picioare: e așezată lângă Bruce Lee și Michael Jordan

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial:

Sfidare pe teren la adresa sârbilor » Gestul provocator al căpitanului Elveției a inflamat spiritele, după meci, iar FIFA ar putea deschide o anchetă ELVEȚIA – SERBIA 3-2 Sfidare pe teren la adresa sârbilor » Gestul provocator al căpitanului Elveției a inflamat spiritele, după meci, iar FIFA ar putea deschide o anchetă URUGUAY – GHANA 2-0 Surprins de camere strigând în scandalul de la Uruguay – Ghana: „Acești nenorociți sunt o adunătură de hoți!” » FIFA îi pregătește pedeapsa

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *