Daria Kasatkina și Natalia Zabiiako, vacanță exotică după Turneul Campioanelor – Gazeta Sporturilor

Daria Kasatkina și Natalia Zabiiako, vacanță exotică după Turneul Campioanelor  Gazeta Sporturilor

Головна » Daria Kasatkina și Natalia Zabiiako, vacanță exotică după Turneul Campioanelor – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat joi, 10 noiembrie 2022 19:41 / Actualizat joi, 10 noiembrie 2022 19:42

Daria Kasatkina (25 de ani, 8 WTA) și patinatoarea Natalia Zabiiako (28 de ani) au petrecut o vacanță de vis, imediat după eliminarea tenismenei de la Turneul Campioanelor.

Daria Kasatkina trăiește o perioadă frumoasă atât pe terenul de tenis, cât și în afara lui. A fost prezentă în premieră la Turneul Campioanelor, ratând dramatic calificarea în semifinale, eșec în decisivul cu Caroline Garcia, scor 6-4, 1-6, 6-7(5).

VIDEO. Daria Kasatkina și Natalia Zabiiako, vacanță de vis

A trecut repede peste înfrângere, consoldată de iubita Natalia Zabiiako, una dintre marile patinatoare ale Rusiei. Cele două s-au filmat pe o plajă exotică, iar Natalia a exclamat: „Paradisul este când o am aproape”.

Cele două au rupt tăcerea despre relație în iulie 2022, într-o perioadă în care guvernanții din Rusia duceau o luptă împotriva comunității LGBTQ. 

Daria a recunoscut că „a fost puțin emoționată” și că „în Rusia este un subiect taboo”, apoi s-a deschis. „Dacă am o iubită acum? Da! Nu am vorbit niciodată atât de deschis despre asta, în fața unei camere. Dar acum mă simt bine. Să te ferești pentru un timp atât de îndelungat e complicat. Trebuie să fii împăcat cu tine, ăsta e singurul lucru care contează”, spunea Kasatkina.

Citește și alte știri din tenis: 

Soția lui Novak Djokovic iese la atac după imaginile virale cu echipa sârbului: „A încerca să fii discret te face suspect” REACȚIE Soția lui Novak Djokovic iese la atac după imaginile virale cu echipa sârbului: „A încerca să fii discret te face suspect” Caroline Garcia și anul transformării » Povestea fantastică a celei care a câștigat Turneul Campioanelor WTA Caroline Garcia și anul transformării » Povestea fantastică a celei care a câștigat Turneul Campioanelor

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *