De ce a renunțat la tenis pentru o carieră de influencer: ”Aș fi putut ajunge în top” – DigiSport

  1. De ce a renunțat la tenis pentru o carieră de influencer: ”Aș fi putut ajunge în top”  DigiSport
  2. Rachel Stuhlmann a explicat de ce a renunțat la tenis și a devenit star în social media. Ce mesaj are pentru femei  DigiSport
  3. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » De ce a renunțat la tenis pentru o carieră de influencer: ”Aș fi putut ajunge în top” – DigiSport

  • Cupa Spaniei: Arenteiro – Atletico Madrid, joi, 22:00, DGS 2

  • Cupa Ligii Angliei: Man. CityLiverpool, joi, 22:00, DGS 1

Rachel a practicat tenisul între 2010 și 2014, la Universitatea din Missouri. În momentul în care a trebuit să decidă dacă trece de la competițiile de colegiu la circuitul profesionist, Stuhlmann a ales calea jurnalismului. Acum, Stuhlmann se ocupă cu evenimentele și intermediază relația cu mass-media pentru Top Court. În plus, a devenit un influencer pe rețelele sociale, având peste 260.000 de urmăritori.

Galerie Foto

Rachel Stuhlmann: ”Nu vreau să fac femeile care nu arată exact ca mine să se simtă prost”

Fosta jucătoare de tenis din SUA a dezvăluit de ce a renunțat la ”sportul alb” și ce vrea să obțină prin publicarea fotografiilor provocatoare pe internet.

Știam că sunt bună și aș fi putut ajunge în top. Dar realitatea era că mi-ar fi luat cinci-șapte ani pentru a face asta și nu am vrut să îmbrățișez stilul de viață care ar fi venit la pachet cu turneele în orașe mici și, practic, traiul într-o mașină.

Cred că fiecare femeie trebuie să se bucure de corpul său, indiferent de situație. Vreau să le dau încredere femeilor, nu să le fac pe cele care nu arată exact ca mine să se simtă prost. Nu vreau să fiu o problemă pentru fetițe și să fiu un ideal de frumusețe.

Pe Instagram, postez nu numai poze cu mine arătând bine, ci și arăt cât de mult muncesc pentru corpul pe care-l am. De asemenea, nu toate postările sunt despre aspectul meu fizic. Îmi pasă de tenis, de sport, de oameni”, a transmis Rachel Stuhlmann, potrivit The Sun.

Rachel Stuhlmann vrea să devină „Paige Spiranac a tenisului”

Rachel Stuhlmann vrea să devină „Paige Spiranac a tenisului”. Fostă jucătoare profesionistă de golf, Paige Spiranac este cel mai cunoscut influencer din golf: are peste 3,6 milioane de urmăritori pe Instagram.

„Paige face o treabă foarte bună în ceea ce privește golful și este o persoană grozavă, care oferă inspirație. În tenis, nu există nimic asemănător. Asta voi face eu, vreau să promovez turneele la care voi călători.

Îmi place mult ceea ce face Paige Spiranac în golf și asta voi încerca și eu să fac în tenis. Mă simt inspirată de ea. La început, eram îngrijorată că nu voi fi luată în serios și am încercat să le fac pe plac chiar și celor care nu mă plăceau. Totul s-a schimbat în cariera mea când am început să mă distrez și să fac ce îmi doresc”, a declarat Stuhlmann.

Etichete: influencer , rachel stuhlmann , jucatoare tenis


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *