Dezvăluiri incredibile despre prietenia dintre Pep Guardiola și Xavi Pascual – Prosport

Dezvăluiri incredibile despre prietenia dintre Pep Guardiola și Xavi Pascual  Prosport

Головна » Dezvăluiri incredibile despre prietenia dintre Pep Guardiola și Xavi Pascual – Prosport

Xavi Pascual și Pep Guardiola au o relație foarte bună, iar Marius Niculae a aflat detalii despre prietenia dintre cei doi catalani.

Fostul atacant al lui Dinamo susține că antrenorul echipei de handbal din „Ștefan cel Mare” s-a împrietenit cu antrenorul lui Manchester City în perioada petrecută de amândoi în Spania.

Cu Pascual pe bancă, Dinamo este la un pas să ajungă în play-off-ul pentru sferturile Ligii Campionilor.

Marius Niculae, dezvăluiri despre prietenia dintre Pep Guardiola și Xavi Pascual: „M-a surprins și pe mine!”

Marius Niculae speră să vadă antrenamentele lui Pep Guardiola din Anglia, cu ajutorul antrenorului care a impresionat în România.

„Pe Guardiola l-a ajutat. L-ai nominalizat pe Xavi Pascual, are numărul de telefon, vorbește foarte des cu Guardiola. M-a surprins și pe mine. Sunt prieteni foarte buni din perioada când era la Barcelona, pentru că Guardiola se interesa foarte mult. Referitor la scheme de joc de la baschet, la handbal și așa mai departe. Și cu Luis Enrique.

Xavi ne-a arătat mesaje schimbate cu Guardiola. Chiar o să am de gând să apelez la el. Sper să mai rămână la Dinamo, știu că are ofertă de la PSG. Să pot să mă duc să văd o săptămână cum lucrează Guardiola la Manchester City. Ar fi o experiență… Îmi place să învăț, îmi place să asimilez, să văd cum funcționează lucrurile acolo, să încercam să implementam și noi”, a spus Marius Niculae, conform playsport.ro.

Este un mare atu al lui, că reușește să se impună în fața jucătorilor, să le transmită mesaje și să le dea argumente de ce nu joacă. Un stil apropiat lui Jurgen Klopp, cu care am lucrat în Germania, sau Fernando Santos, care e selecționerul Portugaliei” – Marius Niculae, despre Xavi Pascual

Aventura lui Andrei Preotu a început încă din 1996, atunci când a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la „Procesul Europenelor”. În 2006 a ajuns la Fanatik, primul loc de muncă. Apoi, a semnat cu NewsIn. După aventura de la OnlineSport, a urmat o perioadă de aproape zece ani în care … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *