Dezvăluiri tari în cartea lui Barty » Halep i-a dat primul mesaj după titlul de la Wimbledon: „Am știut cu cin – Gazeta Sporturilor

Dezvăluiri tari în cartea lui Barty » Halep i-a dat primul mesaj după titlul de la Wimbledon: „Am știut cu cin  Gazeta Sporturilor

Головна » Dezvăluiri tari în cartea lui Barty » Halep i-a dat primul mesaj după titlul de la Wimbledon: „Am știut cu cin – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat joi, 05 ianuarie 2023, 20:39 / Actualizat joi, 05 ianuarie 2023 20:56

Ashleigh Barty (26 de ani) a dezvăluit detalii interesante despre relația cu fostele adversare din circuit. În cartea „My Dream Time: A Memoir of Tennis & Teamwork” apare și un pasaj despre Simona Halep (31 de ani, 10 WTA).

Australianca Ashleigh Barty a surprins pe toată lumea în martie 2022, când s-a retras în cel mai bun moment al carierei, din postura de lider mondial și de proaspătă câștigătoare a titlului la Australian Open.

Barty, una dintre cele mai apreciate jucătoare din vestiarul WTA, a transmis că se va apuca de scris. Obiectivul erau mai multe albume pentru copii, dar printre ele s-a strecurat și o carte autobiografică. 

Barty: „Am deschis telefonul. Primul mesaj era de la Simo!”

Simona Halep este prezentată într-o lumină pozitivă în opera lui Barty. Imediat după titlul cucerit de australiancă la Wimbledon, în 2021, sportiva din Constanța i-a trimis un mesaj emoționant. 

Am deschis telefonul și am văzut cum curg mesajele. Primul a fost puțin neașteptat, deși am știut mereu cu ce fel de persoană am de-a face. 

„Felicitări, amico! Sunt atât de fericită pentru tine, prietenă dragă. Meriți! E un sentiment diferit, nu-i așa? Cât de bine e în balcon! Să te bucuri de moment!”. Era de la Simo. Ce legendă!

– Pasaj din cartea lui Ashleigh Barty

Barty, „relație complicată” cu Danielle Collins 

Nu toate jucătoarele au fost conturate la fel. Barty a recunoscut că ar fi preferat să joace finala de la Melbourne din 2022 împotriva polonezei Swiatek. Iga a fost învinsă în semifinale de Danielle Collins.

În carte, Ashleigh caracterizează relația cu sportiva din SUA drept una „complicată”.

Despre tensiunile dintre Barty și Collins vorbea în decembrie 2022 și legendarul Pat Rafter.

„Știu că între Ash și Danielle a existat o mică… nu știu care e cuvântul. În orice caz, nu se plăceau. Danielle e o jucătoare destul de competitivă, iar Ash nu voia să piardă în fața ei”, dezvăluia Rafter.

VIDEO. Reacțiile românilor după ce Simona Halep a fost testată pozitiv: „Nu merită așa ceva!”

Ciitește și alte știri din tenis: 

A suferit de bulimie » Caroline Garcia, dezvăluiri emoționante despre problemele de sănătate: „Când eşti singură, este mai greu să fii în control” PROBLEME DE SĂNĂTATE A suferit de bulimie » Caroline Garcia, dezvăluiri emoționante despre problemele de sănătate: „Când eşti singură, este mai greu să fii în control” Emma Răducanu, prima reacție după ce a ieșit în lacrimi de pe teren » Din ce cauză spune că s-a accidentat AUCKLAND Emma Răducanu, prima reacție după ce a ieșit în lacrimi de pe teren » Din ce cauză spune că s-a accidentat

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *