Dezvoltatorul FIFA 23 a ghicit, pentru a patra oara consecutiv, câștigătoarea Cupei Mondiale 2022! – Prosport

Dezvoltatorul FIFA 23 a ghicit, pentru a patra oara consecutiv, câștigătoarea Cupei Mondiale 2022!  Prosport

Головна » Dezvoltatorul FIFA 23 a ghicit, pentru a patra oara consecutiv, câștigătoarea Cupei Mondiale 2022! – Prosport

EA Sports fie este extrem de norocoasă, fie cunoaște foarte bine Cupa Mondială. Sau ar putea fi pur și simplu faptul că seria FIFA este extrem de precisă în simularea Cupei Mondiale. De ce spunem asta? Ei bine, EA a ghicit corect ultimele patru campioane ale Cupei Mondiale. Publisher-ul celor mai popular simulator de fotbal nu și-a dezămăgit fanii, reușind să fie extrem de precis în alegerea unei echipe câștigătoare.

Cupa Mondială din Qatar a fost un turneu complet, plin de spectacol. Au fost goluri de excepție, a fost dramatism pe final de meci, multe meciuri au ajuns în prelungiri și majoritatea s-au terminat la penalty-uri. Finala Cupei Mondiale din 2022 a reușit cumva să îmbine toate aceste elemente într-unul singur și a mulțumit mulți fani, încheindu-se cu un trofeu pentru Lionel Messi, care devine tot mai greu de contestat ca fiind cel mai bun jucător din toate timpurile cu fiecare meci pe care îl joacă.

Simulatoarele de fotbal nu ne-au dezamăgit la o Cupă Mondială de mai bine de un deceniu, reușind să ghicească fiecare campioană din 2010 încoace: Spania în 2010, Germania în 2014, Franța în 2018 și acum Argentina în 2022.

Dezvoltatorul FIFA 23 a ghicit, pentru a patra oara consecutiv, câștigătoarea Cupei Mondiale 2022!

Argentina a avut de suferit de pe urma acurateței celor de la EA Sports. Messi, în cea mai bună formă a sa, nu a putut învinge Germania în marea finală. Opt ani mai târziu, FIFA 23 spunea că legenda își va primi ceea ce i se cuvine, și așa a fost. Argentina a îndurat un început de coșmar al fazei grupelor, un egal în ultima secundă contra Olandei în sferturile de finală, lovituri de departajare la penalty-uri împotriva olandezilor, apoi o egalare a francezilor de la un avantaj de 2 goluri în finală, urmată de alte penalty-uri.

Totuși, la finalul partidei, EA Sports a „nimerit” din nou echipa câștigătoare, facând ca această să devină al 4-lea pronostric câștigător la rând.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *