Diletta Leotta s-a filmat pe bicicletă în Miami și a oferit o surpriză: ce a observat toată lumea în spatele ei – DigiSport

Diletta Leotta s-a filmat pe bicicletă în Miami și a oferit o surpriză: ce a observat toată lumea în spatele ei  DigiSport

Головна » Diletta Leotta s-a filmat pe bicicletă în Miami și a oferit o surpriză: ce a observat toată lumea în spatele ei – DigiSport

  • EHF EURO: DanemarcaMuntenegru, vineri, 18:45, DGS 1

  • EHF EURO: NorvegiaFranța, vineri, 21:30, DGS 1

Cei doi au profitat de pauza din fotbal și au plecat într-o vacanță, la Miami, unde s-au afișat împreună.

Diletta Leotta, alături de Loris Karius în vacanță

În timpul unei plimbări cu bicicleta, jurnalista din Italia s-a filmat și, la un moment dat, a mutat camera astfel încât să poată intra în cadru și Loris Karius, aflat în spatele său, după cum se poate vedea în galeria foto de mai jos.

Galerie Foto

Imediat după ce a apărut și Loris Karius în cadru, Diletta Leotta a zâmbit, conștientă, probabil, că momentul va fi mult comentat pe rețelele sociale, ceea ce s-a și întâmplat.

David Attenborough încearcă să anime fosila unui dinozaur care a trăit acum peste 200 de milioane de ani. Pe Digi World și Digi Online, azi de la ora 18:00.

Diletta Leotta și Loris Karius nu și-au oficializat relația, însă au fost surprinși ținându-se de mână în urmă cu două săptămâni, la Milano.

Loris Karius a semnat în septembrie cu Newcastle

Titular în poarta lui Liverpool până la finala UEFA Champions League din 2018, când a gafat grav în confruntarea pierdută cu Real Madrid, Loris Karius a fost pus pe liber de clubul englez în vară, după ce în ultimii ani a fost împrumutat la Beșiktaș și Union Berlin.

La două luni distanță, Loris Karius a semnat cu Newcastle, revelația acestui sezon de Premier League, însă nu a apucat să debuteze.

Etichete: loris karius , diletta leotta


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *