Din milionar, a ajuns falit la 39 de ani. „Nu și-a plătit nici ratele la casă, probabil o va pierde!” – DigiSport

Din milionar, a ajuns falit la 39 de ani. „Nu și-a plătit nici ratele la casă, probabil o va pierde!”  DigiSport

Головна » Din milionar, a ajuns falit la 39 de ani. „Nu și-a plătit nici ratele la casă, probabil o va pierde!” – DigiSport

  • Premier League: Man. United – Bournemouth, marți, 22:00, DGS 1

  • Premier League: Arsenal – Newcastle, marți, 21:45, DGS 1

Jermaine Pennant a ajuns falit, după ce a divorțat în urmă cu aproape 3 ani

Galerie Foto

Conform jurnaliștilor de la The Sun, fostul fotbalist, retras din activitate în urmă cu 5 ani, a fost declarat falit după ce a acumulat datorii de peste 1 milion de lire sterline.

Fostul star din Premier League le datorează sume importante de bani mai multor creditori, inclusiv băncilor. De asemenea Pennant ar avea și datorii către companiile de utilități.

„Datorează o grămadă de bani peste tot. Suma totală datorată este din 7 cifre. Datoriile pe care le are la fisc și la bănci sunt uriașe. Nu și-a plătit ratele la casă și probabil să va fi deposedat de proprietate.”, a declarat un apropiat al lui Jermaine Pennant, pentru The Sun.

Fostul mijlocaș a fost acționat în instanță de creditori, după ce nu a reușit să achite o serie de facturi restante. În ultima vreme, problemele financiare ale lui Jermaine Pennant au crescut. Compania sa, Jermaine Pennant Ltd, a fost dizolvată și radiată din registrul comerțului în 2020.

Ca fotbalist, Pennant a avut salarii uriașe: 30.000 de lire sterline pe săptămână la Liverpool (1,6 milioane de lire sterline pe an) sau 4,2 milioane de lire sterline pe an, la Zaragoza.

Cu 24 de apariții în naționala de tineret a Angliei, Jermaine Pennant a evoluat de-a lungul timpului pentru Arsenal, Watford, Leeds, Birmingham, Portsmouth, Liverpool, Real Zaragoza, Stoke City, Pune City, Wigan sau Bury. El s-a retras în februarie 2018.

Jermaine Pennant a avut probleme și în viața personală: în 2020 a divorțat de modelul Alice Goodwin (FOTO în galeria de mai sus), cu care era căsătorit din 2014.

Jermaine Pennant a fost prins de 3 ori beat la volan și a fost dat afară de la Sky Sports

În 2004, Pennat s-a ales cu permisul suspendat pentru 16 luni, după ce s-a urcat băut la volan.

În 2005, Jermaine Pennant a petrecut 3 luni în arest după ce a consumat alcool și s-a urcat la volan. Mai mult decât atât, în seara respectivă, Pennant s-a înfipt cu mașina într-un stâlp de iluminat. Când polițiștii au ajuns la fața locului, Pennant le-a spus că numele lui este Ashely Cole. Cei doi erau colegi la Arsenal în acel moment.

În 2012, Pennant a primit opt săptămâni de închisoare cu suspendare, după ce a recunoscut că s-a îmbătat într-un club și s-a urcat la volan. Poliția i-a interzis să mai conducă timp de trei ani după acel incident.

Pe lângă aceste probleme cu legea, Pennant a fost implicat și într-un alt episod controversat: a fost dat afară de la Sky Sports, după ce ar fi apărut beat la TV.

Etichete: datorii , jermaine pennant


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *