Dinamo a programat 9 meciuri amicale în pauza competițională de iarnă! » Ovidiu Burcă: „Dorim să dăm minute un – Gazeta Sporturilor

Dinamo a programat 9 meciuri amicale în pauza competițională de iarnă! » Ovidiu Burcă: „Dorim să dăm minute un  Gazeta Sporturilor

Головна » Dinamo a programat 9 meciuri amicale în pauza competițională de iarnă! » Ovidiu Burcă: „Dorim să dăm minute un – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat luni, 02 ianuarie 2023 14:55 / Actualizat luni, 02 ianuarie 2023 15:40

Ovidiu Burcă (42 de ani), antrenorul celor de la Dinamo, a spus că echipa pe care o pregătește va disputa nu mai puțin de 9 meciuri amicale în pauza competițională din această iarnă. 

Tehnicianul „câinilor roșii” a declarat că dorește să dea minute tuturor jucătorilor și că vrea ca la sfârșitul cantonamentului fiecare fotbalist al lui Dinamo să aibă două partide de câte 90 de minute disputate. 

A MURIT PELE Dezvăluire după mai bine de 52 de ani despre meciul cu Brazilia lui Pele » Cornel Dinu: „Arbitrul vorbea românește”

Ovidiu Burcă: „Am început să stabilim partenerii”

„O să avem în jur de 9 partide amicale, ținând cont că se vor juca partide duble, dorim să dăm minute uniform jucătorilor, ne dorim ca până începe campionatul, toți jucătorii să aibă două partide de câte 90 de minute, urmând ca de când începe pregătirea să avem 45, să ajungi la 60, apoi 90 de minute. La final când tragem linie, să fie cel puțin câte 2 partide de 90 de minute pentru fiecare jucător.

Am început să stabilim partenerii, dar pentru că tot am sperat că plecăm, nu am vrut să încurcăm pe nimeni, deja am găsit câțiva parteneri, suntem în continuare în căutări”, a precizat Ovidiu Burcă, potrivit Dinamo1948.club. 

Ovidiu Burcă: „Am sperat că lucrurile se vor așeza și că vom putea merge într-un cantonament de pregătire în Antalya”

,,Am sperat că lucrurile se vor așeza, în speranța că vom putea merge într-un cantonament de pregătire în Antalya, unde terenurile de antrenament sunt foarte bune, clima bună. În principiu, dacă jucătorii vor face tot ce le-am cerut în vacanță, începem să lucrăm cu mingea și ne trebuie terenuri bune. Planificăm un cantonament local, rămânem la Săftica.

O să ne ajustăm, o să încropim în funcție de vreme, de terenurile pe care le avem la dispoziție. Terenurile de iarbă nu sunt practicabile în perioada în care vom avea noi pregătirea de iarnă, trebuie să găsim terenuri sintetice de dimensiuni normale, de calitate bună, terenurile sintetice pot face mult rău jucătorilor.

Încercăm să ne ferim de accidentări, este volum mare de lucru, era important să fie mers undeva cu condiții bune, o să încercăm să ne ajustăm planificările pe ceea ce înseamnă Săftica și organizare la nivel intern”, a comentat Ovidiu Burcă, potrivit sursei citate. 

VIDEO. Ovidiu Burcă, mesaj de sărbători pentru suporterii dinamoviști: „Sper să fim mai mulți”

Citește și:

Yevhen Bokhashvili, ucraineanul de la Oțelul Galați: „Să facă ceva concret, ei să oblige Rusia să oprească atrocitățile!”

Conducătorul lui Dinamo, mesaj în prima zi din noul an + Nu i-a uitat pe contestatari

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *