Dinamo, ce performanță! Campioana României a ajuns între primele opt echipe din Europa. Topul în… – Prosport

Dinamo, ce performanță! Campioana României a ajuns între primele opt echipe din Europa. Topul în…  Prosport

Головна » Dinamo, ce performanță! Campioana României a ajuns între primele opt echipe din Europa. Topul în… – Prosport

Dinamo este un nume tot mai mare în handbalul masculin. Site-ul de specialitate ”handball-world” a realizat înaintea etapei din această săptămână clasamentul echipelor din Machineseeker EHF Champions League în funcție de numărul de spectatori prezenți la meciurile de acasă.

Gruparea din „Ștefan cel Mare” ocupă locul 8 în acest top, cu o medie de 4.000 de spectatori pe meci, înaintea unor echipe mari, precum PSG sau Barca.

Joi, 8 decembrie, de la ora 19:45, Dinamo joacă un meci extrem de important la București, împotriva croaților de la RK Zagreb. În meciul tur din Croația, Dinamo s-a impus în ultima secundă, cu un gol de la șapte metri.

Dinamo, peste PSG și Barcelona! Cum arată topul spectatorilor din Liga Campionilor la handbal masculin

Dinamo atrage tot mai mulți spectatori la meciurile din Liga Campionilor, chiar dacă Sala Polivalentă este una veche și nu oferă facilități deosebite spectatorilor, fiind departe de ceea ce găsim în vestul Europei.

Înaintea partidei cu Zagreb, Dinamo se poate lăuda că apare printre primele opt echipe din cea mai importantă competiție europeană, în privința numărului de fani, într-un top realizat de cei de la ”handball-world”.

Astfel, „dulăii”, cu o medie de 4.000 de spectatori, cei de la Dinamo sunt peste nume mari din Europa, precum giganții Barcelona și PSG.

De altfel, la marele meci cu PSG, Sala Polivalentă din București a fost arhiplină, interesul fiind unul uriaș pentru iubitorii handbalului românesc.

Dinamo are toate șansele să joace cu casa închisă și săptămâna viitoare, atunci când în România ajunge Veszprem, fosta echipă a lui Marian Cozma.

Ierarhia este extrem de importantă în privința stabilirii criteriilor de acordare a wild-cardurilor din sezonul viitor.

  • 6.621 de spectatori a strâns în medie THW Kiel la meciurile din Liga Campionilor. Nemții au cea mai bună medie din competiție

Fanii noștri sunt cu adevărat extraordinari și ne ajută în momentele grele. Cred că doar la Skopje am mai văzut o asemenea atmosferă” – Vali Ghionea, pentru ProSport, despre fanii lui Dinamo

Aventura lui Andrei Preotu a început încă din 1996, atunci când a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la „Procesul Europenelor”. În 2006 a ajuns la Fanatik, primul loc de muncă. Apoi, a semnat cu NewsIn. După aventura de la OnlineSport, a urmat o perioadă de aproape zece ani în care … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *