Dinamo e bună de plată » Suma pe care trebuie să o primească Rednic după ce a câștigat la apel – Gazeta Sporturilor

Dinamo e bună de plată » Suma pe care trebuie să o primească Rednic după ce a câștigat la apel  Gazeta Sporturilor

Головна » Dinamo e bună de plată » Suma pe care trebuie să o primească Rednic după ce a câștigat la apel – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat joi, 22 decembrie 2022 16:31 / Actualizat joi, 22 decembrie 2022 16:54

Dinamo trebuie să îi plătească 40.000 de euro lui Mircea Rednic, antrenorul demis de echipa din „Ștefan cel Mare” pe 21 decembrie 2021. Decizia definitivă va fi pronunțată în ianuarie.

La două zile după ce a fost demis, Mircea Rednic a solicitat achitarea drepturilor salariale restante, precum și a sumei de 32.000 de euro, reprezentând patru salarii compensatorii.Administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu a apreciat că Mircea Rednic este îndreptățit doar la suma în cuantum de 54.883 de lei, reprezentând salariul până la data denunțării contractului.

În primă fază, antrenorul a pierdut procesul cu Răzvan Zăvăleanu.

DINAMO Victorie Șerdean! Dinamo, făcută KO la finalul anului: ce înseamnă decizia DEFINITIVĂ publicată azi de Judecătoria Sectorului 2

Mircea Rednic a câștigat la apel

Mircea Rednic a făcut însă apel la decizia din iulie a  Tribunalului București și a câștigat. Curtea de Apel București a decis că antrenorul trebuie să primească 40.000 de euro.

Așadar, apelul va fi admis, iar sentința apelată va fi schimbată în sensul admiterii capătului denumit „subsidiar” al contestației, capătul „principal” neputând fi cercetat pe fond înainte ca administratorul judiciar să să analizeze el însuși pe fond și să soluționeze motivat cererea de plată. 

În îndeplinirea acestei atribuții nu se vor avea în vedere considerentele primei instanțe referitoare la fondul dreptului dedus judecății, acestea nemaisusținând soluția, astfel cum aceasta a fost schimbată în apel. Vor fi menținute, din sentința apelată, soluțiile date excepțiilor invocate de administratorul judiciar.

– Comunicat Curtea de Apel București

VIDEO. Paul Codrea despre situația de la Dinamo: „Ce să mai zic despre ei? La ce se întâmplă în acel club…”

Citește și:

Are Boloca motive să fie supărat pe Iordănescu? Ce s-a întâmplat la cele 4 meciuri la care a fost convocat

LPF a programat prima etapă din 2023 » Când se joacă Farul – CFR Cluj, derby-ul pentru locul 1

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *