Dinamo, încă o amânare privind planul de reorganizare – Liga 2

Dinamo, încă o amânare privind planul de reorganizare  Liga 2

Головна » Dinamo, încă o amânare privind planul de reorganizare – Liga 2

Planul de reorganizare al clubului Dinamo a primit o nouă amânare! Deși conducerea aștepta acceptul din partea instanței, judecătorul sindic a prelungit anunțul deciziei pentru săptămâna următoare, pentru 13 decembrie. E o hotărâre așteptată cu multă nerăbdare de ”câini”.

Dinamo, o nouă amânare a planului de reorganizare

O aprobare a planului de reorganizare, pentru care sunt câteva argumente pro, ar însemna un mare pas în față pentru Dinamo, în ceea ce privește problemele cu banii, situația financiară, care a și dus, de altfel, la intrarea în insolvență, a doua în istoria clubului.

În principiu, aprobarea planului de reorganizare ar veni la ”pachet” cu preluarea procentelor majoritare de acțiuni de către structura ”Doar Dinamo București”, deținută de suporteri, dar și scoaterea din ecuație a lui Dorin Șerdean și Nicolae Badea.

Dinamo așteaptă aprobarea planului de reorganizare, care ar ușura discuțiile cu investitorii privați

Practic, fanii ar prelua 98 la sută din totalul acțiunilor, iar datoriile ar fi în jurul a 2.5 milioane de euro. Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, a venit cu precizări în privința noii amânări, dar a oferit detalii și cu privire la planul de reorganizare.

Am primit o nouă amânare până marți, 13 decembrie. Așteptăm pronunțarea pe noul plan de reorganizare. Apoi putem intra într-o nouă eră pentru Dinamo.

Există un element foarte important: datoriile curente. Acestea sunt presante pentru club. Investitorii nu vor veni atât timp cât există această incertitudine. Pe planul actual, plățile intră în această iarnă, în luna ianuarie.

Dacă vor exista contestații și litigii, periclităm licențierea. APCH, care operează programul DDB, a ținut clubul în viață în ultimii ani.

Există mici întârzieri cu salariile, dar nu se compară cu situația unor cluburi din Liga 1. Nu sunt salariile la zi, dar nu sunt întârzieri de luni de zile. Ne bazăm pe împrumuturi în continuare, inclusiv de la PCH.

Trebuie să avem certitudine în plan juridic. Vorbim despre un brand imens. Nu avem niciun motiv să credem că doamna judecător are ceva cu Dinamo. A fost foarte încărcată, a avut multe dosare, inclusiv dosarul InterAgro. Acesta este motivul pentru amânare. Avem nevoie de o decizie pozitivă cât mai rapid, a spus Vlad Iacob, conform Digi Sport.

Dinamo, ajutată cu peste 3.5 milioane de euro de fani, prin programul DDB

Dacă se va găsi sau nu un investitor rămâne de văzut, dar cert este că Dinamo nu a reușit să cadă la un acord în această direcție nici măcar când evolua în prima divizie. Tot greul a picat pe fani și doar ei mai țin clubul în viață.

Practic, din 2020 și până acum peste 3.5 milioane de euro au fost virați în conturile clubului prin programul DDB.

Foto: Alexandru Nicodim / Mediafax Foto

 

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *