DINAMO. O veste bună și una proastă pentru „câini”. Dujmovic revine, an încheiat pentru Iglesias? – Gazeta Sporturilor

DINAMO. O veste bună și una proastă pentru „câini”. Dujmovic revine, an încheiat pentru Iglesias?  Gazeta Sporturilor

Головна » DINAMO. O veste bună și una proastă pentru „câini”. Dujmovic revine, an încheiat pentru Iglesias? – Gazeta Sporturilor

Articol de Eduard Apostol – Publicat luni, 28 noiembrie 2022 14:47 / Actualizat luni, 28 noiembrie 2022 15:41

„Câinii” sunt iar debusolați, e o furtună de critici în mediul online, suporterii sunt furioși la adresa jucătorilor și antrenorului Ovidiu Burcă. Tehnicianul s-a văitat de  problemele medicale în echipă după înfrângerea din Copou, cel puțin unul dintre cei nominalizați are șanse de a fi în lot în etapa de final din 2022. 

Portarul Filip Dujmovic începe de azi antrenamentele alături de coechipieri, după o accidentare la umăr. 

DINAMO Dinamovistul care a izbucnit după ultima etapă: „În halul ăsta? Te ia capul!”

Dujmovic revine în poarta lui Dinamo. Dani Iglesias, an încheiat?

În schimb, Dani Iglesias, accidentat la amicalul cu Buzău (2-2), sunt șanse mici de a mai prinde pe teren ultima rundă a anului. „Sunt OK acum. Am fost accidentat la umăr, dar încep de luni. Sper să fie bine. Și pentru mine, și pentru echipă. Cât timp vor mai fi șanse pentru play-off, vom lupta până la capăt”, a declarat portarul bosniac pentru GSP.ro. 

Dujmovic a fost un jucător esențial pentru formația lui Ovidiu Burcă până când s-a accidentat Bordușanu și antrenorul l-a titularizat între buturi pe Denis Oncescu, pentru a respecta regula U19 la nivelul ligii secunde. Nu va mai sta rezervă Dinamo va forța câteva permutări pentru a îndeplini această regulă, în pauza competițională, pentru că în acest moment nu are variantă de schimb, numeric și calitativ, iar apoi Dujmovic va reveni în primul 11.

Mai ales că bosniacul nu a venit să stea rezervă la „câini”, jucătorul de 23 de ani evoluând la începutul acestei ediții în preliminariile Conference League cu fosta sa echipă, Radnicki Nis.

Burcă: „Dani Iglesias s-a ales cu o lovitură care a dus în microleziune fibrilară”

„Dani Iglesias s-a ales cu o lovitură care a dus în microleziune fibrilară, sperăm să-l refacem până la ora meciului de la Brașov, dar nu știu ce șanse sunt să joace. Dujmovic a început antrenamentele

Am pierdut un moment important la Iași, dar nu e totul pierdut. Trebuie să câștigăm la Brașov, e obligatoriu, dacă nu vom face, nu știu ce șanse vom mai avea la play-off. Vedem ce va fi, luptăm până la capăt”, a reacționat și Ovidiu Burcă pentru Gazeta Sporturilor.

7 meciurifără eșec a adunat Dinamo, 4 victorii și 3 remize, până la înfrângerea din Copou

12 partidea strâns Dujmovic în alb-roșu, primind 12 goluri, în 6 meciuri menținând poarta neperforată

Ce a spus Ovidiu Burcă după eșecul lui Dinamo de la Iași 

  • „Nu sunt supărat că am pierdut, ci că n-am fost agresivi în apărare, ne-au lipsit personalitatea și luciditatea în atac. Nu trebuia să arătăm așa”. 
  • „Am mers pe sârmă de când am venit aici. Nu poți să construiești ceva durabil în două luni, după ce alții au distrus atâția ani! Am putea face față la presiune, cu bugetul Iașului, cu lotul Iașului”.
  • Mergem la Brașov să câștigăm, ne batem până la capăt pentru play-off. N-avem însă cum să creștem în fotbalul românesc cu trageri de timp, mingea în tribune, cu jucătorii pe jos. Mă așteptam la 10-15 minute de prelungiri, ca la Mondiale. S-au dat cinci, din care s-au jucat două. S-a simțit că ne-au lipsit Iglesias, Dujmovic, Bordușanu”. 
  • „Pentru toată lumea e ciudat să vezi Dinamo aici, e prima dată în istorie, dar asta e, să nu mai vorbim prea mult de ceea ce s-a întâmplat anul trecut, trebuie să găsim soluții să revenim. Se joacă până în ultima etapă”. 

VIDEO Iulian Roșu a izbucnit după ultima etapă: „În halul ăsta? Te ia capul!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV // VIDEO Dinamovistul care a izbucnit după ultima etapă: „În halul ăsta? Te ia capul!”

EXCLUSIV Suma cu cinci zerouri pe care Ionuț Negoiță o are de încasat de la Dinamo: „Nu sunt puțini bani

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *