Dinamo SPERĂ! A făcut apel în dosarul crucial – Gazeta Sporturilor

Dinamo SPERĂ! A făcut apel în dosarul crucial  Gazeta Sporturilor

Головна » Dinamo SPERĂ! A făcut apel în dosarul crucial – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat miercuri, 21 decembrie 2022 16:04 / Actualizat miercuri, 21 decembrie 2022 16:09

Dinamo avea posibilitatea de a face apel împotriva deciziei de respingere a Planului de reorganizare modificat până vineri, 23 decembrie.

Conducerea clubului nu a pierdut timpul și a contestat decizia mai devreme, apelul fiind înregistrat pe portalul Ministerului Justiției de marți.

FARUL Clubul din Liga 1 l-a dat afară, Farul l-a transferat imediat: „Să nu mai aud de el! L-am alungat, dar poate-l trezește Hagi”

Dinamo a făcut, oficial, apel la decizia de respingere a noului Plan de reorganizare

Totuși „câinii” au de așteptat până la prima înfățișare. Apelul va fi judecat cel mai devreme în ianuarie. Între 19 decembrie și 8 ianuarie este vacanță judecătorească.

Dinamo are plătit datorii presante în valoare de 8 milioane de euro. Prin Planul de reorganizare modificat, ar „topi” o parte dintre acestea.

Noul Plan de reorganizare propus de Dinamo a fost respins marți, 13 decembrie. Instanța a respins din start Planul de reorganizare, pentru că intenția de majorare a capitalului social nu respecta legea.

Concluzia judecătorului sindic a fost că noul Plan nu îndeplineşte condiţiile de legalitate prevăzute de Legea insolvenței. Motiv pentru care instanța NICI NU a mai analizat viabilitatea Planului de Reorganizare modificat.

Citește multe știri despre Dinamo: 

Ovidiu Burcă nu-l iartă: „A devenit un fotbalist neantrenabil”

Și-a bătut iubita și a ratat transferul la Dinamo. Acum s-a destăinuit: „Am reacționat cum nu trebuia”

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *