Djokovic, gafă colosală la conferința de presă! Incredibil ce a spus Nole după meciul cu De Minaur – Eurosport RO

  1. Djokovic, gafă colosală la conferința de presă! Incredibil ce a spus Nole după meciul cu De Minaur  Eurosport RO
  2. Reacția lui Novak Djokovic după demonstrația de tenis din optimi  HotNews
  3. Novak Djokovic, 25 de victorii consecutive la Australian Open: „Nu pot să-mi cer scuze că meciul nu a durat mai mult”  DigiSport
  4. Djokovic: „Cel mai bun meci al meu în 2023!”. Nole, anunț uriaș despre accidentare  Eurosport RO
  5. „Doar accidentările mele sunt puse la îndoială!” Djokovic a ieșit la atac, după cel mai bun meci al anului…  SPORT.RO
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Djokovic, gafă colosală la conferința de presă! Incredibil ce a spus Nole după meciul cu De Minaur – Eurosport RO
Novak Djokovic s-a calificat pentru a 13-a oară în sferturile de finală de la Australian Open. Sârbul nu a mai avut probleme fizice și a defilat în disputa cu Alex De Minaur, câștigând categoric, scor 6-2, 6-1, 6-2. Nole a oferit cea mai bună versiune a sa, subliniind la final că a fost cel mai bun meci al său în acest debut de sezon.
Acest conținut vă este oferit de Vodafone

Australian OpenNick Kyrgios, uluit de ce i-a făcut Djokovic lui De Minaur la Australian Open: „Cum oare am reușit?!ACUM O ORĂ

Dacă problemele medicale vor sta departe de el, Djokovic este favoritul cert la cucerirea trofeului. La conferința de presă de după meci, sârbul a fost rugat să vorbească despre adverdsarii care i-ar putea sta în cale spre titlul cu numărul 10 la Melbourne și a comis o gafă uriașă.

Djokovic a uitat că l-a învins pe Tsitsipas în finala de la Roland Garros 2021

Nole l-a numit pe Tsitsipas cel mai experimentat jucător dintre cei rămași în competiție, dar a uitat faptul că elenul a jucat deja o finală de Grand Slam, chiar împotriva sa, la Roland Garros 2021.

„Tsitsipas, de exemplu, e cel mai experimentat jucător dintre toți ceilalți sfertfinaliști. El a jucat deja de câteva ori în fazele superioare la turneele de Grand Slam. Cred că nu a ajuns niciodată în finală, greșesc?”, a spus Djokovic.

Unul dintre jurnaliști i-a amintit sârbului că Tsitsipas i-a fost adversar în ultimul act de la French Open 2021, iar Nole și-a dat seama imediat de gafa făcută: „Așa e, așa e! Scuze, e vina mea!”, a spus fostul lider mondial, zâmbind larg.

Djokovic are totuși o scuză pentru momentul hilar. În cariera sa a jucat 32 de finale de Grand Slam (21 câștigate și 11 pierdute), având 12 adversari diferiți.

În turul următor, Nole îl va întâlni pe Andrey Rublev, rusul care a revenit de la 2-5 în decisiv și de la 0-5 în super-tie-break, contra lui Rune. Acesta a salvat și două mingi de meci pentru danez, obținând un succes istoric „cum nu am mai reușit vreodată”, după cum singur a decretat.

„E un jucător de TOP 10, TOP 5, de câțiva ani. Seamănă puțin cu De Minaur, e foarte puternic. Mă așteaptă un meci greu, pentru că l-am văzut că servește foarte bine la această ediție de AO”, a spus Nole despre viitorul său adversar.

Rublev și Djokovic s-au întâlnit până în prezent de doar 3 ori, iar scorul disputelor directe îi e favorabil fostului număr unu mondial, 2-1. Nole s-a impus în ambele confruntări jucate cu rusul pe hard, acesta din urmă câștigând pe zgură.

Australian Open se vede în perioada 16 – 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS). În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.

Australian OpenAlex De Minaur, după înfrângerea cu Novak Djokovic: „Au fost momente când nu știam ce fac pe teren”ACUM 3 OREAustralian OpenDjokovic e pregătit să înfrunte provocarea Alex De Minaur la AO 2023: „Știu la ce să mă aștept”ACUM 11 ORE

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *