”Doamne ferește!” Verdictul specialistului la cea mai controversată fază din prima etapă a play-off-ului – DigiSport

”Doamne ferește!” Verdictul specialistului la cea mai controversată fază din prima etapă a play-off-ului  DigiSport

Головна » ”Doamne ferește!” Verdictul specialistului la cea mai controversată fază din prima etapă a play-off-ului – DigiSport

  • Handbal: Dinamo – Kiel, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Fotbal U20: Portugalia – România, joi, 17:00, DGS 1

Ion Crăciunescu, după ce a revăzut faza din finalul meciului CFR Cluj – Rapid: ”Nu mi se pare ofsaid”

Campioana României a avut șansa de a câștiga partida, însă golul lui Anton Maglica din minutul 90+2 a fost anulat de brigada de arbitri condusă de Andrei Chivulete. Centralul a așteptat preț de câteva minute confirmarea din camera VAR, iar decizia a fost una contestată de cei de la CFR Cluj, mai ales după ce au apărut liniile ajutătoare, care, de fapt, au bulversat pe toată lumea.

Fostul arbitru internațional Ion Crăciunescu a analizat faza, dar imaginile, și mai ales grafica, nu l-au ajutat. Totuși, specialistul Digi Sport pe teme de arbitraj a dat un verdict atât în ceea ce privește decizia, cât și în legătură cu ”VAR-ul românesc”.

Uitați-vă cum tragem liniile, asta e inginerie românească! Doamne ferește! După ce să tragem o concluzie? Piciorul stâng al jucătorului în alb mi se pare că e pe aceeași linie cu umărul fotbalistului de la CFR. Nu mi se pare ofsaid”, a spus Ion Crăciunescu, la emisiunea Fotbal Club.

VIDEO Ion Crăciunescu a analizat faza controversată din CFR Cluj – Rapid

Ipoteza lansată de Adrian Iencsi, după ce CFR Cluj a avut un gol anulat în prelungirile meciului cu Rapid

Urmărește Megastructuri Legendare și află cine au fost cei care au definit modul în care arată Parisul modern. Pe DIGI World și Digi Online, azi de la 18:00.

Adrian Iencsi (48 de ani) este de părere că discuțiile ar fi fost și mai aprinse dacă cei din cabina VAR ar fi validat golul ardelenilor, un posibil motiv pentru care brigada de arbitri ar fi decis să anuleze reușita. 

S-a discutat, cred că ne-a pus pe toți în dificultate și dacă aș spune că a fost sau n-a fost, lumea ar spune că sunt subiectiv (n.r. Adrian Iencsi a jucat la Rapid). Aș vrea să fiu echilibrat, ca toți ceilalți, mai ales specialiștii în arbitraj, și-i las să-și spună părerea.

Decizia a fost una din camera VAR, 100%, și probabil au încercat să dea acest echilibru, să se termine la egalitate. Dacă ar fi dat gol valabil CFR-ului, ar fi fost discuții mult mai ample, aprige, nemulțumiri din partea Rapidului și a celorlalte competitoare, mă refer la echipele din play-off.

Eu cred că cei din camera VAR au vrut să dea un echilibru și să termine discuțiile. A fost egalitate și așa o să rămână în istorie„, a spus Iencsi.

VIDEO Rezumat CFR Cluj – Rapid 2-2

Etichete: ion craciunescu , cfr cluj rapid , ofsaid cfr cluj


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *