Dovada nevinovăției Simonei Halep, găsită de un cunoscut tenismen înaintea procesului! Nimeni nu s-a gândit… – Prosport

  1. Dovada nevinovăției Simonei Halep, găsită de un cunoscut tenismen înaintea procesului! Nimeni nu s-a gândit…  Prosport
  2. Bomba dimineții pentru Simona Halep! Toată România trebuie să știe. A dat verdictul în scandalul de dopaj  CAPITAL
  3. Scandalul de dopaj al Simonei Halep. Arbitrul Cristan Jura: „Tăcerea ei mă miră un pic”. Cum a procedat Șarapo  EVENIMENTUL ZILEI
  4. Ce decizie a luat un sponsor important al Simonei Halep după scandalul de dopaj! Anunțul…  Prosport
  5. Lovitură de imagine pentru Simona Halep, chiar de Ziua Națională. Ce decizie a luat unul dintre sponsorii româncei  Ziare.com
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Dovada nevinovăției Simonei Halep, găsită de un cunoscut tenismen înaintea procesului! Nimeni nu s-a gândit… – Prosport

Tenismenul australian John Millman (149 ATP) a expus motivul pentru care crede că Simona Halep (10 WTA) este nevinovată în cazul de dopaj care a șocat lumea tenisului.

John Millman, component al echipei naționale de Cupa Davis a Australiei, crede cu tărie în nevinovăția Simonei Halep, sportivă depistată pozitiv cu roxadustat.

Millman a găsit o dovadă la care nu s-a gândit nimeni, după ce un alt caz de dopaj a apărut în tenis. Fernando Verdaco a fost testat pozitiv cu metilfenidat, dar a primit o suspendare de numai două luni, pentru că a uitat să reînnoiască o scutire de uz terapeutic, care îi permitea să ia medicamentul respectiv în timpul turneelor.

Dovada nevinovăției Simonei Halep, găsită de un cunoscut tenismen înaintea procesului! Nimeni nu s-a gândit la asta: „Motivul pentru care este inocentă!”

John Millman a prezentat o teorie salvatoare pentru Simona Halep, înaintea procesului de dopaj! Austraianul susține că dacă românca ar fi vrut să își îmbunătățească performanțele sportive, ar fi apelat la aceeași metodă ca și Fernando Verdasco și mulți alți tenismeni: „În general nu îmi plac TUE-urile (scutirile pentru uz terapeutic) în sportul profesionist. Deschid prea multe breșe pentru a te putea dopa legal. E o situație foarte nefericită pentru cei care au cu adevărat nevoie, precum este cazul aici.

Cu toate acestea, este cunoscut de mult timp că, dacă vrei să te dopezi, faci rost de o scutire pentru uz terapeutic! Ca să continui, acesta este unul dintre motivele pentru care cred că Simona Halep este inocentă. Dacă ar fi vrut cu adevărat să își îmbunătățească performanța printr-o substanță interzisă, ar fi putut căuta o scutire de uz terapeutic. Cred cu tărie că e inocentă și sper să revină cât mai curând pe teren”, a spus John Millman pe Twitter.

„Jumătate din Top 100 se dopează legal!”

În urma ultimelor scandaluri de dopaj din tenis, jurnalistul Ben Rothenberg susține că jumătate dintre tenismeni se dopează legal, deși mulți nu au probleme de sănătate: „Un jucător din circuitul ATP mi-a spus astăzi că estimează că ‘jumătate din top 100 fac asta… Poate mai mult!’. Și nu pentru că au probleme de concentrare în timp ce își fac temele”, a dezvăluit cunoscutul jurnalist american.

Potrivit Agenției Naționale Anti-Doping (ANAD), scutirea de uz terapeutic permite unui sportiv care are o afecțiune medicală să utilizeze o substanță sau metodă interzisă, însă doar dacă cerințele prevăzute la articolul 4.4 din Standardul Internațional privind scutirile pentru uz terapeutic sunt respectate.

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul” presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb. După cinci … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *