Dumitru Dragomir a dezvăluit în ce oraș din România se va muta Gigi Becali, după ce se va retrage din fotbal – DigiSport

  1. Dumitru Dragomir a dezvăluit în ce oraș din România se va muta Gigi Becali, după ce se va retrage din fotbal  DigiSport
  2. Editorial Cornel Dinu. Măcel la lumina sFeșnicului, fotbal și ratări incredibile, arbitraj orb, VAR degeaba, schimbări de neînțeles. Adică Rapid, FCSB, Feșnic, CCA, Gigi Becali. Pe scurt  Fanatik.ro
  3. FCSB. MM Stoica a făcut anunțul serii: „Sunt deja discuții cu posibili cumpărători” + „Nu rămân în club fără G  Gazeta Sporturilor
  4. O soție de fotbalist a făcut gluma zilei, după ce Gigi Becali a anunțat că iese din fotbal  DigiSport
  5. Au început schimbările la FCSB. Mihai Stoica e noul președinte al Consiliului de Administrație  Adevărul
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Dumitru Dragomir a dezvăluit în ce oraș din România se va muta Gigi Becali, după ce se va retrage din fotbal – DigiSport

  • Liga 2: DinamoIași, marți, 20:00, DGS 1

  • La Liga: GironaReal Madrid, marți, 20:30, DGS 2

La doar o zi după înfrângerea de pe Giulești, Gigi Becali, patronul roș-albaștrilor, a anunțat că se retrage din fotbal. 

Dumitru Dragomir: ”Face acolo o mănăstire, un fel de Athos din România”

Dumitru Dragomir a comentat pe seama acestui lucru și a dezvăluit ce va face latifundiarul din Pipera. 

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal spune că dacă Gigi Becali va lua decizia de a se retrage, acesta va lua calea Domnului și va merge la o mănăstire. 

„S-a săturat şi se va retrage. Când îşi termină lângă Râmnicu Vâlcea ce a început, se va muta acolo. A băgat o groază de bani. Face acolo o mănăstire, un fel de Athos din România.

Bucătarul Alex McCoy pornește în căutarea Fripturii Perfecte și toți gurmanzii sunt invitați să i se alăture. Pe DIGI Life și DIGI Online, azi de la 22:45.

Bagă bani mulţi. Face şi pentru femei şi pentru bărbaţi. Convingerea mea este că îl presează şi familia să lase golănismele astea din fotbal. S-a săturat şi el. Bagi bani, te duci la puşcărie. Bagi bani, te înjură toată lumea.

Bagi bani, vor să îţi ia afacerea. Nu se poate nici aşa. Să ştii că se vor găsi cumpărători. Eu zic că este sătul. Moare dacă mai trăieşte în tensiunea asta. Fotbalul e greu, ai presiunea familiei, presiunea publicului.

Presiunea politicului şi aşa mai departe. Şi când vezi nedreptăţile, mai e şi presiunea ta. Pe care o pui tu pe tine. Când n-ai o siguranţă şi, în multe privinţe, are dreptate. L-au curăţat”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit Fanatik.

Gigi Becali și-a anunțat retragerea din fotbal: „Gata! Am terminat!”

La o zi după eșecul din Giulești, Gigi Becali a anunțat că să retrage din fotbal.

„Am ținut să vă anunț pe toți, că mă țin de cuvânt de data asta, așa cred. E ultima conferință de presă. Am hotărât aseară, dupa ce s-a întâmplat în meci, ca eu… gata! Am terminat! Ies din fotbal, nu mă mai interesează. De ce vreau să termin? Am 65 de ani, când eram tânăr, mai puteam.

Să nu dorm la 2-3 noaptea și să fac tensiunea 16 din cauza lui Feșnic? Ce a facut omul ăsta a pus capac! Ar trebuie să îl cheme Întuneric, nu Feșnic! Din cauza lui ies, așa ceva nu se poate!

Am făcut o socoteală: 10 milioane înainte, 10 milioane acum, plus vreo 3 milioane majorare de capital. Pot să scot banii, dacă fac micșorare de capital. Sunt aproape 23 de milioane de euro. Dacă dă cineva 25 de milioane de euro, mâine dau echipa!

Astăzi am semnat ieșirea mea din toate funcțiile de la club, tot ce înseamnă reprezentarea FCSB-ului. Să facă Adunările Generale la FRF cum vor ei! Vali Argăseală nu va mai participa, pentru că noi nu suntem sclavi. Așa nu se mai poate!

Asta e tiranie, tirania nu o suport! N-am ce căuta. M-au biruit! Nu pot să o scot la capăt cu ei! Nedreptatea si minciuna n-am cum sa le contracarez. Sunt bine organizați, în sistem, sunt prea puternici. Au multe structuri în spate!”, a declarat Gigi Becali.

Etichete: dumitru dragomir , gigi becali , rapid fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *