Dumitru Dragomir face plecăciuni în fața sportivilor premiați la „Gala Mari Sportivi ProSport 2022”. „M-au… – Prosport

Dumitru Dragomir face plecăciuni în fața sportivilor premiați la „Gala Mari Sportivi ProSport 2022”. „M-au…  Prosport

Головна » Dumitru Dragomir face plecăciuni în fața sportivilor premiați la „Gala Mari Sportivi ProSport 2022”. „M-au… – Prosport

Dumitru Dragomir (76 de ani), fostul șef al LPF, face plecăciuni în fața sportivilor premiați la „Gala Mari Sportivi ProSport 2022”.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a participat la gala organizată de ProSport în luna decembrie a anului 2022, iar acesta a rămas plăcut impresionat.

Dumitru Dragomir i-a ridicat în slăvi pe sportivii care au făcut performanță pentru România în 2022, atât pe plan intern cât și internațional, însă fostul șef al LPF a recunoscut că are un regret uriaș.

Dumitru Dragomir face plecăciuni în fața sportivilor premiați la „Gala Mari Sportivi ProSport 2022”

Fostul conducător al Ligii a recunoscut că cel mai mare regret al său din 2022 este că echipa națională a României nu a merg la Campionatul Mondial din Qatar.

„A fost frumos, a fost frumos. Atât doamnele performante ale sportului românesc m-au impresionant, cât și domnii, cu toate că în afară de natație avem mai puține succese în sport, mai ales în fotbal. La fotbal mă pricep și eu puțin și îmi pare rău că nu suntem și noi la Campionatul Mondial, dar îmi scot pălăria în fața doamnelor și a domnilor care au făcut performață în sportul românesc și au făcut cinste României pe plan local și în străinătate.

(Vă pasionează și alte sporturi?) Toate sporturile, dar îmi place volei, rugby…(Ce sport v-ar fi plăcut să faceți?) Poate tenis de câmp mi-ar fi plăcut, e cu publicitate multă, lovele multe….”, a spus Dumitru Dragomir în cadrul galei „Mari Sportivi ProSport 2022”.

Ce a discutat Dumitru Dragomir cu Anghel Iordănescu

Dumitru Dragomir a stat la aceeași masă cu Anghel Iordănescu la „Gala Mari Sportivi ProSport 2022”, iar fostul șef al LPF a dezvăluit ce i-a transmis lui „Tata Puiu”. „I-am spus domnului Iordănescu că s-a dus într-o perioadă proastă la echipa națională. Oricât de valoros este el ca antrenor… dacă nu ai cu cine…”, a spus Dumitru Dragomir pentru ProSport.

Cornel Popescu a debutat în jurnalism la începutul anilor 2000, iar de atunci a lucrat pentru numeroase publicații de sport. Acesta este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Spiru Haret. Din decembrie 2009, Cornel Popescu ocupă postul de redactor la ProSport citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *