E cea mai bogată jucătoare de tenis, dar nu-i plac extravaganțele. “Odată cu trecerea anilor, am realizat asta” – DigiSport

E cea mai bogată jucătoare de tenis, dar nu-i plac extravaganțele. “Odată cu trecerea anilor, am realizat asta”  DigiSport

Головна » E cea mai bogată jucătoare de tenis, dar nu-i plac extravaganțele. “Odată cu trecerea anilor, am realizat asta” – DigiSport

  • Fotbal: Italia – Anglia, joi, 21:45, DGS 1

  • Fotbal U20: Portugalia – România, joi, 17:00, DGS 1

Jessica Pegula, mai bogată decât Serena Williams, Rafael Nadal și Roger Federer la un loc

Jessica Pegula a beneficiat de un prim tur liber și va juca împotriva canadiencei Katherine Sebov (172 WTA), joi, de la ora 19:00.

În 2022, Jessica Pegula a ajuns în semifinale la Miami. Americanca este la cea mai bună clasare din carieră.

Jessica Pegula este cea mai bogată jucătoare de tenis din lume. Este moștenitoarea unui imperiu de 4 miliarde de dolari. Tatăl ei, Teddy Pegula, s-a îmbogățit peste Ocean din exploatarea gazelor naturale.

Galerie Foto

Proteste, politică, pandemie, vezi poveștile din spatele ușilor închise în documentarul Trump Show. Pe DIGI Life și Digi Online, azi de la 20:00.

Jessica Pegula a strâns din tenis peste 8 milioane de dolari, doar din premii.

Într-un interviu recent, Pegula a vorbit despre pasiunile ei în afară de tenis. Jessica este o mare iubitoare de animale și petrece mult timp cu câinii ei.

Jucătoarea americană a dezvăluit că nu-i plac extravaganțele și consideră că duce o viață normală, chiar dacă îi place să se relaxeze pe yachtul deținut de tatăl ei, care a costat 16 milioane de dolari. Golful este o altă pasiune a Jessicăi.

“Când eram mai tânără, îmi doream să-mi fac un nume, eram orientată către câștiguri. Odată cu trecerea anilor, am realizat că ar trebui să mă dedic familiei.

Inițial, am suferit pentru că nu știam cum să îmbrățișez situația mea, tot ce se vorbea în jurul meu. Acum chiar mă distrez pe seama acestui subiect (n.r. – privind averea familiei sale).

Tenisul este cariera mea, pasiunea mea. Îmi place să separ lucrurile și părinții mei nu au un cuvânt de spus în privința lucrurilor pe care le fac pe teren”, a spus Jessica Pegula, citată de Wide World of Sport.

În 2021, Jessica Pegula s-a căsătorit cu Taylor Gahagen, filantrop și administrator al companiei Pegula Sports and Entertainment.

Jessica și soțul ei sunt prezențe discrete pe rețelele sociale, aspect remarcat și de către fanii jucătoarei de tenis. Pegula nu postează multe fotografii din destinații exotice sau cu obiecte de lux.

Etichete: wta , pegula , jessica pegula


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *