E născută în România, dar concurează în SUA și a cucerit întreaga lume: ”Asta m-a făcut omul de astăzi” – DigiSport

E născută în România, dar concurează în SUA și a cucerit întreaga lume: ”Asta m-a făcut omul de astăzi”  DigiSport

Головна » E născută în România, dar concurează în SUA și a cucerit întreaga lume: ”Asta m-a făcut omul de astăzi” – DigiSport

  • La Liga: GetafeMallorca, vineri, 18:00, DGS 1

  • La Liga: CeltaSevilla, vineri, 20:15, DGS 1

Înotătoarea este legitimată la clubul Universității din San Jose și a stabilit mai multe recorduri la concursuri între colegii din SUA. Pe lângă sport, Andreea practică și modelling-ul și a fost desemnată Miss California US Nation 2022.

Românca Andreea Drăgoi, supranumită ”noua Olivia Dunne”: ”Sunt recunoscătoare că nu am renunțat la înot”

Galerie Foto

Absolventă a Școlii Internaționale din București, Andreea Drăgoi studiază acum peste ocean kinetoterapia, managementul sportiv și psihologia. Chiar dacă strălucește și pe podium, românca nu vrea să renunțe la natație.

De la vârsta de 6 ani, muncesc din greu pentru a-mi atinge toate obiectivele și pentru a-mi transforma toate visurile în realitate. Am fost un copil activ, cu multă energie, așa că mama m-a înscris la multe activități, lecții de înot, de modelling, de balet și dans.

După mulți ani de antrenamente grele, cu suișuri și coborâșuri, sunt recunoscătoare că nu am renunțat la înot. Asta m-a făcut omul de astăzi. O persoană puternică, ambițioasă, o femeie încrezătoare că poate depăși toate obstacolele pe care le întâlnește”, a declarat Andreea Drăgoi, potrivit The Sun.

Cu aproape 50.000 de urmăritori pe Instagram, Andreea Drăgoi a fost supranumită deja ”noua Olivia Dunne”, gimnasta-fenomen care a devenit milionară înainte să împlinească 20 de ani.

Citește și: Câți bani are acum sportiva care a devenit milionară la 18 ani și cum s-a îmbogățit

Etichete: andreea dragoi , inot romania sua , noua olivia dunne


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *