Ea este considerată „sosia” Simonei Halep. E celebră și are o avere de 3 milioane $ – DigiSport

  1. Ea este considerată „sosia” Simonei Halep. E celebră și are o avere de 3 milioane $  DigiSport
  2. Ea este sora geamănă a Simonei Halep. Asemănarea este izbitoare  IMPACT
  3. Alăturare uimitoare. Cine e actrița care seamănă izbitor cu Simona Halep FOTO  Ziare.com
  4. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Ea este considerată „sosia” Simonei Halep. E celebră și are o avere de 3 milioane $ – DigiSport

  • Media: Digi Sport Special, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Liga 2: Buzău – Chiajna, vineri, 20:00, DGS 1

Asemănarea dintre Simona Halep și Rhea Seehorn

Galerie Foto

O pagină de Instagram cu numele „seetheyalike” (n.r. – vezi asemănările), publică imagini cu diverse personalități din întreaga lume, în tentativa de a evidenția asemănările fizice dintre acestea.

Într-un colaj foto apărut recent pe această pagină, Simona Halep este comparată cu actrița americană Rhea Seehorn (FOTO, în galeria de mai jos).

Născută în Norfolk, Virginia, SUA, Rhea Seehorn (50 de ani) este actriță, scriitoare și producătoare. Cel mai cunoscut rol pe care l-a interpretat este al avocatului Kim Wexler, în serialul „Better Call Saul”.

Datorită acestui serial de succes, Rhea Seehorn a câștigat 9 premii și a avut parte de alte 17 nominalizări.

Conform celor de la celebritynetworth.com, Rhea Seehorn are o avere estimată la 3 milioane $. Simona Halep are în acest moment o avere estimată la 40 de milioane $.

Rhea Seehorn, „sosia” Simonei Halep

Galerie Foto

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Simona Halep nu poate evita o suspendare de cel puțin 12 luni

Simona Halep (31 de ani) este suspendată provizoriu, după ce a fost testată pozitiv la un control antidoping efectuat la US Open.

În corpul Simonei Halep s-au găsit urme de Roxadustat, o substanță interzisă, din clasa EPO, iar jucătoarea riscă acum o suspendare de până la 4 ani.

Simona Halep a transmis că nu a luat în mod conștient substanța interzisă Roxadustat și că va depune toate eforturile pentru a se apăra.

Agenția Națională Antidoping (ANAD) a publicat luni un comunicat în care explică în detaliu cazul Simonei Halep. Sunt oferite informații despre substanța Roxadustat și despre criteriile care vor fi luate în calcul pentru stabilirea duratei suspendării pentru jucătoarea din Constanța.

Potrivit ANAD, Roxadustat este o “substanţă nespecifică”, iar Simona Halep nu poate primi o suspendare mai mică de 12 luni, indiferent care sunt circumstanțele atenuante.

Dacă se dovedeşte încălcarea intenţionată a listei interzise impuse de Agenția Mondială Antidoping (WADA), perioada de suspendare este de 4 ani.

Un detaliu care nu este în favoarea Simonei Halep este următorul: un caz care implică o substanță nespecifică (precum este Roxadustat) este presupus intenționat, cu excepția cazului în care sportivul sau altă persoană poate stabili că nu a fost intenționat.

“Substanţa FG-4592 (Roxadustat) se încadrează în Lista Interzisă la secţiunea S2 – Hormoni peptidici, factori de creştere, substanţe înrudite şi mimetice, agenţi activatori ai factorilor care induc hipoxia. Stabilizatorii factorilor care induc hipoxia s-au regăsit pe Lista Interzisă din anul 2011.

În 2015 şi 2016 a fost introdusă denumirea FG-4592 în cadrul acestei secţiuni de stabilizatori ai factorilor care induc hipoxia. Din anul 2017 a fost adăugată în Lista Interzisă denumirea internaţională a FG-4592 Roxadustat. Substanţa Roxadustat este considerată substanţă nespecifică.

În termeni simpli, gestionarea rezultatelor implică toate aspectele, pornind de la revizuirea cazului, la notificarea sportivului (sau a persoanei implicate), la acuzarea sportivului și soluționarea cazului, care poate include o procedură de audiere și apel”, se menţionează în comunicatul ANAD.

Etichete: simona halep , rhea seehorn


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *