Episod picant cu Simona Halep: „Era voluptoasă, iar polițiștii se holbau la ea!” Jurnaliștii străini… – Prosport

Episod picant cu Simona Halep: „Era voluptoasă, iar polițiștii se holbau la ea!” Jurnaliștii străini…  Prosport

Головна » Episod picant cu Simona Halep: „Era voluptoasă, iar polițiștii se holbau la ea!” Jurnaliștii străini… – Prosport

Simona Halep (31 de ani) a fost marea absentă a turneului de la Australian Open, însă jurnaliștii străini nu au uitat-o pe cea mai bună jucătoare de tenis a României.

Imagini neștiute cu Simona Halep, dinainte de operația de micșorare a sânilor la care a apelat la începutul carierei, au fost publicate în presa internațională.

Episod picant cu Simona Halep: „Era voluptoasă, iar polițiștii se holbau la ea!” Jurnaliștii străini au dezvăluit imagini de dinaintea operației de micșorare a sânilor

Jurnaliștii de la site-ul specializat pe tenis Open Court au dezvăluit un episod picant cu Simona Halep, petrecut chiar la Australian Open! Halep juca în semifinalele turneului dedicat junioarelor, împotriva jucătoarei locale Jessica Moore, iar sportiva română a atras privirile curioase ale unor polițiști.

„Simona Halep era voluptoasă în perioada junioratului, iar doi polițiști au decis să-și petreacă pauza holbându-se la ea. Halep a pierdut în fața Jessicăi Moore în semifinale, după ce în sferturi trecuse de Anastasia Pavlyuchenkova”, notează sursa citată.

Simona a început să impresioneze la Australian Open încă de pe vremea când era junioară! Românca a obținut cea mai importantă performană la „Antipozi” în anul 2018, atunci când a disputat finala împotriva danezei Caroline Wozkiacki, scor 6-7(2), 6-3, 4-6.

Simona Halep nu a mai evitat subiectul tabu: „Fără operație nu ajungeam în top”

Simona Halep a făcut sacrificii imense pentru a deveni o jucătoare de top, apelând la o operație de micșorare a sânilor la începuturile carierei. Românca nu a regretat decizia, ci dimpotrivă, a încurajat și alte jucătoare să îi urmeze exemplul.

Chris Evert a provocat-o pe Simona Halep să vorbească despre subiectul tabu într-un interviu pe care constănțeanca i l-a acordat legendarei jucătoare din SUA: „Cred că după operația de micșorare a sânilor te-ai simțit mai liberă și cred că e un lucru extraordinar că ai vorbit deschis despre asta! Pentru că și alte femei se confruntă cu problema asta, te felicit!”, i-a transmis Evert româncei.

„Despre operație, vreau să spun că nu am vorbit 7 sau 8 ani, am fost prea timidă să ating subiectul! A fost un subiect prea personal, așa că l-am ținut pentru mine, dar au trecut deja vreo doi ani de când împărtășesc cu ceilalți acest lucru. Încurajez toate fetele care se confruntă cu problema asta să urmeze exemplul meu! Pentru mine a fost un impediment pentru a juca tenis! Spatele mă chinuia în acele momente. Deci fără operație nu aș fi putut ajunge în top!”, a declarat Simona.

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul” presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb. După cinci … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *