„Există viață și după retrogradare”. Ovidiu Burcă vorbește cu tărie despre promovare. Jucătorul remarcat cu Oțelul – DigiSport

  1. „Există viață și după retrogradare”. Ovidiu Burcă vorbește cu tărie despre promovare. Jucătorul remarcat cu Oțelul  DigiSport
  2. Imagini fabuloase după Dinamo – Oțelul 3-0! Ce făcea Ovidiu Burcă în timpul sărbătorii  Gazeta Sporturilor
  3. Ovidiu Burcă anunță: „Dinamo va promova!”. Mesaj războinic înaintea meciului cu CSA Steaua…  SPORT.RO
  4. Ovidiu Burcă, bucuros după Dinamo – Oțelul Galați 3-0: „Avem încredere, luptăm până la final!”. Și jucătorii visează departe: „Vom face tot ce ne stă în putință!”  Fanatik.ro
  5. Ovidiu Burcă e cu gândul la promovarea directă: „Mă uit la Liga 1 și nu văd o diferență mare față de Dinamo”  Gazeta Sporturilor
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » „Există viață și după retrogradare”. Ovidiu Burcă vorbește cu tărie despre promovare. Jucătorul remarcat cu Oțelul – DigiSport

  • SuperLiga: PetrolulMioveni, luni, 17:30, DGS 1

  • SuperLiga: SepsiRapid, luni, 20:30, DGS 1

Ovidiu Burcă: „Ne menținem în lupta pentru promovare”

Dacă înainte de acest meci, părerile erau împărțite, acum majoritatea fanilor lui Dinamo chiar cred în promovare. Antrenorul Ovidiu Burcă crede cel mai tare în acest obiectiv și a spus ce a remarcat după 3-0 cu Oțelul.

„Rezultatul ne ține în lupta pentru promovare, luptăm până la capăt. Am controlat meciul majoritatea timpului, a fost o primă repriză destul de bună, ne-a lipsit doar golul. A doua repriză a fost mult mai bună.

La Amzăr, se întâmplă (n.r.: ratarea mare din minutul 23), important e că nu ne-am pierdut organizarea și capul, am jucat la fel chiar dacă, pe finalul primei reprize, ne-am pierdut un pic răbdarea, dar am reglat lucrurile în repriza a doua”, a spus Burcă, la final.

Lamine Ghezali, remarcat de Ovidiu Burcă

Antrenorul dinamovist a ținut să remarce un jucător, pe francezul Lamine Ghezali, care a marcat golul de 2-0. În plus, tehnicianul a subliniat de ce a ales această politică de transferuri.

„Lamine e tânăr, cu un potențial pe care încă nu l-a atins. L-am ajutat să se integreze, are un caracter mai puternic, așa sunt cei din zona aia, își dorea foarte mult să joace, a trecut prin mai multe stări, uneori de frustrare.

Poate că nu înțelegea lucrurile așa cum voiam noi, nu a fost ușor să îl descoperim atât ca om, cât și ca sportiv, dar cred că suntem pe drumul bun.

Au mai fost discuții legate de jucătorii pe care i-am adus, am mai explicat că nu ne puteam atinge de români, iar cei găsiți au fost băieți de caracter, au înțeles repede ce înseamnă Dinamo și sunt fericit că îi antrenez.

Nu le-a fost ușor, mai ales în prima parte a campionatului, cu toate problemele avute, dar au rămas concentrați și fideli ideii de a se afirma”, e explicat Burcă.

Ovidiu Burcă: „Mie îmi vine să cred că promovăm”

De altfel, Ovidiu Burcă și-a manifestat cu tărie încrederea că Dinamo poate promova, în ciuda dificultăților din debutul sezonului.

„Mie îmi vine să cred, eu am avut încredere tot timpul. Poate că unii pe alocuri m-au criticat pentru că păream cumva naiv, dar eu credeam că putem redresa lucrurile, chiar dacă veneam după o retrogradare și nimeni nu mai vedea luminița de la capătul tunelului.

Există viață și după retrogradare. Azi am avut două victorii (n.r.: aprobarea planului de reorganizare). E important, facem pași mici. Acum toată lumea a plecat fericită de la stadion și noi la fel. Asta e bucuria mea”, a punctat Burcă.

Pentru Dinamo urmează derby-ul cu CSA Steaua.

„Acum pot să vorbesc de meciul cu Steaua, avem o săptămână lungă în față, ne așteaptă un derby. De când am venit, le-am spus că la Dinamo nu există meciuri amicale, nu există meciuri cu echipele mai slabe sau cu echipele de tradiție și că atitudinea trebuie să fie la fel.

Ținând cont de dorința suporterilor de a merge să învingem în Ghencea, vom face tot ce ne stă în putință să câștigăm.

Mă bucur și pentru Cătălin Țîră, atacanții trăiesc foarte mult din goluri. Chiar dacă le-am spus că să marcheze e ultimul lucru pe care îl aștept de la ei, mai ales de la Cătălin, așteptam de la el să țină mingea, să facă pressing, dar mă bucur că a marcat, sper să-i crească nivelul de încredere.

Eu am spus că cel mai greu a fost să ajungem in play-off și tot eu am spus că, dacă ajungem acolo, vom promova. Sperăm să o facem direct”, a concluzionat Burcă.

După acest meci, Dinamo e la 6 puncte de liderul Poli Iași.

VIDEO cu rezumatul meciului Dinamo – Oțelul 3-0:

Clasamentul Ligii secunde, după DInamo – Oțelul / Foto: Flashscore

Etichete: dinamo otelul , ovidiu burca


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *