Fabio Capello dă de pământ cu Cristiano Ronaldo, după prestațiile mult sub așteptări de la… – Prosport

Fabio Capello dă de pământ cu Cristiano Ronaldo, după prestațiile mult sub așteptări de la…  Prosport

Головна » Fabio Capello dă de pământ cu Cristiano Ronaldo, după prestațiile mult sub așteptări de la… – Prosport

Fabio Capello l-a criticat dur pe Cristiano Ronaldo, după prestația lusitanului de la Campionatul Mondial din Qatar.

Portugalia a fost eliminată în sferturile de finală ale competiție de către Maroc, după ce africanii au reușit să câștige, scor 1-0.

Cristiano Ronaldo a evoluat în 5 partide pentru naționala țării sale, însă a reușit să marcheze doar un gol, fiind aspru criticat de mai mulți fotbaliști și foști fotbaliști.

Fabio Capello dă de pământ cu Cristiano Ronaldo, după prestațiile mult sub așteptări de la Campionatul Mondial: „A fost arogant și a devenit o povară”

Fabio Capello a vorbit ultima parte din cariera lui Cristiano Ronaldo. Lusitanul în vârstă de 37 de ani a fost dat afară de către Manchester United, iar în naționala Portugaliei, selecționerul Fernando Santos l-a preferat pe Goncalo Ramos în fazele eliminatorii ale Campionatului Mondial din Qatar.

„Cristiano Ronaldo și-a făcut-o cu mâna lui și este păcat, mai ales când ne uităm la ce a realizat în carieră. Ca jucător, nu poate fi pus la îndoială, dar a fost arogant.

S-a autopropus peste tot fără să reușească să găsească o echipă care să creadă în el. A devenit o povară pentru orice echipă”, a spus Capello, conform presei italiene.

Legendarul antrenor Italian a pus tunurile și pe Kylian Mbbape. Fabio Capelo l-a criticat pentru faptul că nu a avut spirit de echipă.

Theo (n.r. – Hernandez, fundașul stânga al Franței) a jucat cu frâna de mână trasă, pentru că îl avea în fața lui pe Mbappe, care nu voia ca «apa» lui să fie ocupată de alții: doar el putea înota acolo, a mai spus Capello.

Pasionat de tot ce se întâmplă în lumea sportului, George Constantin este în prezent student în anul III la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București. La începutul anului 2022, George a decis să facă pasul către presa sportivă și a devenit … citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *