Face show în Superliga, dar Gigi Becali l-a dat afară! Meme Stoica recunoaște că regretă… – Prosport

Face show în Superliga, dar Gigi Becali l-a dat afară! Meme Stoica recunoaște că regretă…  Prosport

Головна » Face show în Superliga, dar Gigi Becali l-a dat afară! Meme Stoica recunoaște că regretă… – Prosport

Meme Stoica a rămas plăcut surprins de evoluțiile lui Alex Crețu de la Universitatea Craiova, iar oficialul FCSB recunoaște că regretă plecarea acestuia de la vicecampioana României.

Alex Crețu a fost dat afară de Gigi Becali de la FCSB după ce fotbalistul a jucat pentru formația roș-albastră în 7 meciuri, iar apoi a ajuns la Universitatea Craiova.

După ce a semnat din postura de jucător liber de contract cu Universitatea Craiova, Alex Crețu a devenit un om de bază la formația finanțată de Mihai Rotaru, iar evoluțiile fotbalistului cotat de site-urile de specialitate la 700.000 de euro l-au dat pe spate pe Meme Stoica.

Face show în Superliga, dar Gigi Becali l-a dat afară! Meme Stoica recunoaște că regretă plecarea lui de la FCSB

Managerul general al vicecampioanei României a vorbit despre parcursul internaționalului român la formația din Bănie și recunoaște că a fost surprins că acesta are „asemenea valențe ofensive”.

„Eu cunosc câţiva jucători de la Craiova şi ştiu… spre exemplu Creţu, am lucrat puţin cu el, dar l-am cunoscut ca om mai ales. Ca fotbalist, da… unii nu au înţeles nimic, deci e incredibil aşa ceva. Am văzut comentariu «bă, ăsta se dă că ştie şi nu ştie cine e Creţu», îl ştiu pe Creţu de când a apărut în fotbal, nici nu se bărbiera când l-am văzut prima dată, bineînţeles, şi ştiu toată echipa în care a jucat, şi la Iaşi, şi la echipa naţională.

Doar că nu îl ştiam cu asemenea valenţe ofensive. Eu l-am văzut jucând şi am văzut şase meciuri ale lui Creţu din Slovenia, juca închizător, niciodată nu avea apariţiile astea.

Acum nu mai joacă închizător, joacă inter, dar apare vârf. Bineînţeles (n.r. că e mâna lui Rădoi), cum Reghecampf a avut un merit extraordinar când i-a schimbat poziţia lui Baiaram, Mirel Rădoi are un merit formidabil cu schimbarea poziţiei şi orientării tactice ale lui Creţu. Apare acolo… ai zis golurile marcate, cu Botoşani a intrat în minutul 76, ceva de genul, a marcat în prelungiri, gol de trei puncte, cu U Cluj, gol de trei puncte, după ce rataseră penalty, nu era uşor meciul ăla.

Dă gol în Giuleşti, dă acum. Îi lua calităţile (n.r. dacă îl punea fundaş central în locul lui Screciu după eliminare), a mai jucat acolo, acolo cred că are cele mai multe meciuri jucate, acolo juca, a jucat şi fundaş dreapta la Iaşi. Creţu e un jucător care îţi dă soluţii, fotbalul românesc încă mai are jucători care te pot surprinde la 30 de ani”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Cornel Popescu a debutat în jurnalism la începutul anilor 2000, iar de atunci a lucrat pentru numeroase publicații de sport. Acesta este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Spiru Haret. Din decembrie 2009, Cornel Popescu ocupă postul de redactor la ProSport citește mai mult

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *