Factură de 20.000 de euro pe şampanie şi cockteiluri pentru partenerele fotbaliştilor englezi de la CM 2022 Qatar – DigiSport

Factură de 20.000 de euro pe şampanie şi cockteiluri pentru partenerele fotbaliştilor englezi de la CM 2022 Qatar  DigiSport

Головна » Factură de 20.000 de euro pe şampanie şi cockteiluri pentru partenerele fotbaliştilor englezi de la CM 2022 Qatar – DigiSport

  • Liga 2: CSA Steaua – FC Brașov, duminică, 19:00, DGS 1

  • Liga 2: Ripensia – Oțelul Galați, duminică, 14:00, DGS 1

Factură de 20.000 de euro pentru alcoolul consumat în prima săptămână de partenerele jucătorilor englezi la CM Qatar 2022

Pe nava pe care locuiesc şi partenerele jucătorilor din naţionala Angliei restricţiile nu sunt atât de dure, iar o dovadă în acest sens este factura la băuturi alcoolice, despre care The Sun scrie că ar fi undeva în jurul a 20.000 de euro pentru prima săptămână de Mondial.

Jurnaliştii britanici susţin că sticlele de şampanie la 300 de euro bucata şi cockteilurile, scumpe şi ele, au fost comandate pe bandă rulantă, astfel încât a doua zi după Anglia Iran 6-2 unul dintre baruri nu mai avea aproape nimic în magazie, citează AS.com.

Galerie Foto

Pe de altă parte, doamnele nu ar fi fost nevoite să plătească pe vas consumaţia, ci totul ar fi fost inclus în preţ încă din momentul achiziţionării pachetului. 

Pe MCS World Europa stau aproximativ 7.000 de persoane pe durata Cupei Mondiale

Galerie Foto

Pentru momentele în care părăsesc nava, iubitele jucătorilor din naționala Angliei vor beneficia de gărzi de corp, un fel de ”inel de oțel”, după cum a fost intitulată situaţia de către presa din Regat.

Bodyguarzii vor avea drept roluri păzirea tinerelor, dar și atenționarea acestora în momentele în care ele riscă să încalce vreo regulă impusă de statul qatarez.

Principala regulă este aceea că soțiile și prietenele fotbaliștilor englezi trebuie să se îmbrace cât mai decent în public şi la meciuri. De asemenea, în Qatar nu vor fi tolerate manifestările publice de afecţiune.

Tinerele nu vor putea să consume alcool în public, nu vor avea voie să înjure în public, le este interzis să cânte, să ţipe sau să aibă un comportament general nepotrivit în perioadele de rugăciune din fiecare zi.

Anglia face parte din Grupa B la Cupa Mondială 2022, alături de Iran, SUA și Țara Galilor.

Etichete: nava croaziera , neveste si iubite englezi , partenere jucatori englezi , msc world europa


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *