Farul – FC Botoșani 8-0. Elevii lui Gică Hagi fac scorul campionatului. Umilință pentru moldoveni – DigiSport

Farul – FC Botoșani 8-0. Elevii lui Gică Hagi fac scorul campionatului. Umilință pentru moldoveni  DigiSportVedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google

Головна » Farul – FC Botoșani 8-0. Elevii lui Gică Hagi fac scorul campionatului. Umilință pentru moldoveni – DigiSport

04.12.2022, 15:15

  • Liga 1: FCSBMioveni, luni, 19:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, luni, 21:00, DGS 1

Farul Constanța și FC Botoșani s-au înfruntat în etapa a 19-a a Ligii 1, în direct la Digi Sport 1, iar elevii lui Gică Hagi (57 de ani) au făcut instrucție în partida cu moldovenii.

Farul a învins-o cu 8-0 pe FC Botoșani într-o partidă în care Dennis Alibec a reușit un hat-trick, iar Vlad Morar o dublă.

Meciul dintre Farul și FC Botoșani a putut fi urmărit și pe siteul digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport, de către abonații RCS-RDS.

Farul – FC Botoșani 8-0, în etapa a 19-a din Liga 1. Elevii lui Gică Hagi au predat o lecție de fotbal

Meciul dintre Farul și FC Botoșani a fost controlat de la un capăt la altul de trupa pregătită de Gică Hagi.

Grameni a deschis scorul în minutul 11, din șase metri, iar Denis Alibec a făcut 2-0 din penalty, în minutul 45+2.

Repriza a doua a început din nou cu elevii lui Gică Hagi în ofensivă. Alexi Pitu a marcat spectaculos în minutul 51, cu un șut din afara careului mare.

Intrat în partea secundă a meciului, Vlad Morar a reușit dubla în două minute. Vârful de atac a punctat în minutele 67 și 69.

Denis Alibec a realizat dubla în minutul 77, în timp ce Kiki a făcut 7-0 cu un șut la vinclu, din marginea careului mare.

Același Denis Alibec a închis tabela în minutul 88. Atacantul a făcut 8-0 cu un șut din afara careului mare și astfel a reușit scorul campionatului.

În urma rezultatului din această rundă, Farul acumulează 44 de puncte în fruntea Ligii 1, în timp ce FC Botoșani rămâne pe locul 12, cu 20 de puncte.

Clasament Liga 1

Clasament Liga 1 / Foto: Digi Sport

VIDEO Rezumat Farul – FC Botoșani 8-0


Știrea inițială

Farul – FC Botoșani, LIVE VIDEO, ACUM, Digi Sport 1, în etapa a 19-a Ligii 1

În turul sezonului regulat, meciul dintre cele două formații s-a terminat la egalitate, scor 1-1, după rezultatul a fost stabilit încă din prima repriză a confruntării.

În prezent, moldovenii nu stau prea bine în Liga 1. Elevii lui Mihai Ciobanu sunt fără victorie de cinci runde, în timp ce trupa lui Gică Hagi este neînvinsă de nouă runde.

Înaintea meciului retur, Farul se află pe primul loc în Liga 1, cu 41 de puncte, în timp ce FC Botoșani ocupă poziția a 12-a, cu 20 de puncte.

Clasament Liga 1

Clasamentul Ligii 1 / Foto: Digi Sport

Hagi a identificat care este atuul celor de la Botoșani

”Suntem pregătiți să facem un meci foarte bun. Jucăm acasă, ne dorim cele trei puncte. Întâlnim o echipă cu experiență, care joacă bine și acasă și în deplasare. O echipă care joacă bine și care a produs rezultate foarte bune în ultimii ani.

Trebuie să fim atenți în ofensivă și defensivă, fiindcă adversarul este foarte bun, mai ales pe atac rapid.

Eu știu că întâlnim o echipă care vrea să vină pentru cele trei puncte. Dar jucăm acasă, încercăm să fim noi și să câștigăm meciul”, a spus Hagi.

Gică Hagi, îngrijorat de situația lui Louis Munteanu: ”Nu știm cât de grav e”

”Regele”, printre altele, a explicat și ce probleme de efectiv are gruparea de la malul Mării Negre.

”Așa cum am făcut și până acuma, încercăm să luăm fiecare meci în parte. Avem patru meciuri în 12 zile. Ne intereseazaă cele trei puncte și încercăm să jucăm la victorie, așa cum am făcut-o întotdeauna.

Sperăm să revenim foarte bine după această pauză. Probleme de efectiv nu prea avem. Nedelcu a revenit și el, dar nu poate fi apt 100%. Plus Louis Munteanu, care va lipsi mai mult și nu știm cât de gravă este problema lui”, a mai spus Hagi, în cadrul unei conferințe de presă.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *