FC Botoșani, interesată de antrenorul „revelației” din Liga 2 – DigiSport

FC Botoșani, interesată de antrenorul „revelației” din Liga 2  DigiSport

Головна » FC Botoșani, interesată de antrenorul „revelației” din Liga 2 – DigiSport

  • Liga 1: MioveniCFR, duminică, 18:00, DGS 1

  • Liga 1: U Craiova 1948FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

FC Botoșani traversează o formă sportivă slabă, fiind doar pe locul 12, cu 19 puncte, după 17 etape disputate, iar Valeriu Iftime a simțit că este momentul să le transmită public jucătorilor susținerea sa.

FC Botoșani vrea să-l înlocuiască pe Mihai Teja cu un antrenor din Liga 2

  • Moldovenii joacă luni, 14 noiembrie, de la ora 21:00, împotriva celor de la FC Hermannstadt. Duelul va fi transmis în direct pe Digi Sport 1, dar și în format Live Video pe site-ul digisport.ro.

Printre altele, omul de afaceri a recunoscut că au existat câțiva jucători din vestiar ce nu-l ”aveau la suflet” pe Mihai Teja, însă nu acesta a fost motivul despărțirii.

În continuare, până când va decide înlocuitorul lui Teja, Valeriu Iftime îi acordă credit ”secundului” Alin Bejan.

Totuși, se pare că există un nume pe care omul de afaceri l-ar fi dorit, în persoana lui Dragoș Militaru, antrenorul surprizei din Liga 2, Unirea Dej, anunță Liga2.ro.

Unul dintre oamenii apropiați antrenorului revelației din Liga 2, Dan Roman, la rândul său tehnician, însă în Liga 3, la Ocna Dej, confirmă discuțiile pe care moldovenii le-au avut cu Militaru.

„Confirm că a fost dorit mult de Botoșani. (N.r. – Dragoș Militaru, în locul lui Mihai Teja) Da! Vrea să continue ce a început la Dej. A făcut un grup extraordinar. A luat jucătorii de tineri, i-a dus departe și cred că în nebunia lui, pozitiv vorbind, speră la o promovare în Liga 1.

Ar fi ceva senzațional, cu o echipă cu un buget atât de mic, cum e Unirea Dej”, a spus Dan Mihai Roman, pentru sursa citată.

Unirea Dej este în acest moment pe locul 6, cu 25 de puncte. El este antrenorul formației din Dej din ianuarie 2020.

Clasament Liga 2

Valeriu Iftime, despre Mihai Teja: ”O despărțire atipică”

Jurnaliștii prezenți la conferința de presă au încercat să-l determine pe Iftime să ofere indicii despre noul antrenor al echipei, dar acesta s-a ținut tare pe poziții.

Ba chiar a glumit cu jurnaliștii, în stilul caracteristic, aducând aminte de celebrul roman ”Baltagul”.

Vreau să-i încurajez pe jucători, avem nevoie de mai mult curaj, avem nevoie de efort, curaj, încredere. Nu excelăm prin jucători care fac diferența, nu suntem nici cea mai pragmatică echipă, trebuie să muncim. Dumnezeu răsplătește efortul. 

E o despărțire atipică, Mihai nu avea în vestiar decât vreo 2-3 care erau împotriva lui. În general, când ai un antrenor cu care nu ai rezultate, sunt niște conflicte în vestiar care se văd. Până la urmă, când te freacă cineva, tinzi să-l disprețuiești. Mihai însă e un tip cu o inimă imensă

Vocea mea e vocea mulțimii. Fotbalul nu e al meu. Dacă era al meu, jucam la mine în baie. Oamenii își spun părerea. Mi-au spus că nu jucăm fotbal. Spun și eu așa cum spune și lumea, noi nu jucam fotbal. Antrenor în acest moment e Alin Bejan! Nu am găsit pe nimeni până acum.

Mergi așa, pe firul logic, parcă ești Vitoria Lipan: «Hop, Gheorghiță, l-am găsit!». Ce, eu sunt Calistrat Bogza?! Nu-ți spun!

Etichete: fc botosani , unirea dej , mihai teja , antrenor fc botosani , dragos militaru


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *