FC Botoșani l-a dat afară, Farul l-a semnat de îndată: „Să nu mai aud de el! Poate-l trezește Hagi” – Gazeta Sporturilor

  1. FC Botoșani l-a dat afară, Farul l-a semnat de îndată: „Să nu mai aud de el! Poate-l trezește Hagi”  Gazeta Sporturilor
  2. Farul a reușit primul transfer al iernii! Liderul Superligii l-a adus pe fotbalistul dat afară…  Prosport
  3. Hagi transferă gratis un jucător dat afară din Liga 1 în această dimineață! „Să nu mai aud de el”  Eurosport RO
  4. FC Botoșani a reziliat contractele cu doi străini! Moldova, mai săracă acum cu un argentinian și un brazili…  SPORT.RO
  5. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » FC Botoșani l-a dat afară, Farul l-a semnat de îndată: „Să nu mai aud de el! Poate-l trezește Hagi” – Gazeta Sporturilor

Articol de Vlad Nedelea – Publicat miercuri, 21 decembrie 2022, 11:19 / Actualizat miercuri, 21 decembrie 2022 12:00

La nici două zile după înfrângerea cu FCSB, 0-1, FC Botoșani a anunțat despărțirea de doi fotbaliști. Unul dintre aceștia, Mateus Criciuma Santos, va semna cu Farul Constanța.

„FC Botoșani anunță despărțirea, pe cale amiabilă, de jucătorii Mateus Santos și Franco Mussis, ambii de origine sud-americană”, se arată într-un comunicat emis de moldoveni în această dimineață.

GSP LIVE Mărturisire-șoc, la GSP Live, a jucătorului convocat de Iordănescu la națională: „Da, am furat bani de la un coleg. D-asta m-au dat afară. Mergeam la furat și cu băieții din anturaj”

Primul, Mateus Criciuma, este un mijlocaș brazilian de bandă, în vârstă de 23 de ani, care a ajuns la Botoșani în vara lui 2021, de la Sao Bento. A jucat 40 de meciuri pentru moldoveni, în care a înscris de două ori și a pasat decisiv în 3 rânduri.

Franco Mussis, mijlocaș defensiv argentinian, semnase cu Botoșani în vară. După numai 14 apariții, moldovenii au renunțat la el.

Mateus Criciuma, dat afară de FC Botoșani, semnează cu Farul

Din informațiile GSP.ro, Criciuma merge la Farul, care l-a dorit și iarna trecută. De altfel, brazilianul a fost prezent la cel mai recent meci al dobrogenilor, 1-1 cu FC Voluntari. A privit meciul dintr-o lojă a arenei din Voluntari.

Despre Mateus, Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, a spus:

Să nu mai aud de el. De vreo 3 ori am vrut să scăpăm de el! Dacă merge la Farul, foarte bine, să fie sănătos. L-au mai vrut, acum e probabil să-i ia. Poate îl trezește Hagi, eu l-am alungat”.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Măldărășanu, antrenorul-revelație din Superliga: „Mai sunt niște chirii de plătit”

FCSB șochează Europa » Nu există așa ceva la niciun mare club din campionatele de top ale continentului!

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *