Febra Mondialului! Americanii au aranjat cele 32 de echipamente principale de la CM 2022 în ordinea frumuseții lor – DigiSport

Febra Mondialului! Americanii au aranjat cele 32 de echipamente principale de la CM 2022 în ordinea frumuseții lor  DigiSport

Головна » Febra Mondialului! Americanii au aranjat cele 32 de echipamente principale de la CM 2022 în ordinea frumuseții lor – DigiSport

  • Liga 2: ChiajnaSteaua, vineri, 18:00, DGS 1

  • Liga 1: SepsiPetrolul, vineri, 21:00, DGS 1

Furnizorii de echipamente sportive și-au pus creativitatea la treabă pentru a realiza design-uri cu totul și cu totul speciale pentru turneul programat în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar rezultatele nu au trecut neobservate. 

Mexic are cel mai frumos echipament principal de la Cupa Mondială, în opinia americanilor

Celebra publicație americană ESPN consideră că vecinii din Mexic au cel mai frumos tricou principal de joc de la ediția din Qatar. 

În ceea ce privește design-ul echipamentului pe care selecționata din SUA îl va afișa la CM 2022, acesta ocupă un modest loc 28.

În galeria foto de mai jos poate fi văzut clasamentul celor mai frumoase tricouri de la Cupa Mondială, în opinia americanilor: 

Suntem departe de a ști tot ce s-a întâmplat în timpul războiului rece. Vezi Războiul rece, dosar secret pe Digi World și Digi Online, azi de la ora 22:00!

Galerie Foto

Spectaculos! Inteligența artificială a creat 32 de tricouri cu design futurist, pentru fiecare țară de la Cupa Mondială

Cei de la Footy Accummulators au apelat la un soft bazat pe inteligența artificală, cu ajutorul căreia au fost create echipamentele principale de joc, neoficiale, pentru toate cele 32 de echipe participante. 

Design-urile din galeria foto de mai jos includ diverse elemente geografice, istorice sau culturale, pentru fiecare țară în parte. 

Galerie Foto

”Condiții spartane” în camerele destinate fanilor care vor merge în Qatar la CM 2022

Organizatorii CM 2022 au publicat primele imagini cu ”satul” Al-Emadi, unul dintre locurile construite special pentru cazarea fanilor care vor asista la meciurile de la turneul final.

Chiar dacă la prima vedere unitățile de cazare par containere folosite la transportul naval, sunt camere de hotel prefabricate, în care pot sta una sau două persoane.

Condițiile au fost caracterizate drept ”spartane” de jurnaliștii de la Daily Mail, având în vedere că fanii vor avea la dispoziție în cameră doar pat, toaletă, un minifrigider și facilități pentru a-și putea face cafea sau ceai. Prețul unei astfel de camere este de 203 dolari pe noapte. 

Galerie Foto

Etichete: tricouri , mexic , echipamente , design


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *