Florin Răducioiu a preluat o echipă, ca antrenor, pe ascuns: „Nu știe nimeni!” – Prosport

Florin Răducioiu a preluat o echipă, ca antrenor, pe ascuns: „Nu știe nimeni!”  Prosport

Головна » Florin Răducioiu a preluat o echipă, ca antrenor, pe ascuns: „Nu știe nimeni!” – Prosport

Fostul internațional român Florin Răducioiu a anunțat că în trecut a pregătit o grupă de juniori din Iran.

Iranul este una dintre surprizele plăcute de la această ediție a Cupei Mondiale, după ce a reușit să învingă Țara Galilor cu 2-0. Florin Răducioiu a analizat prestația învingătorilor și spune că nu este străin de fotbalul din această țară.

Fostul mare atacant al Generației de Aur a antrenat în Iran timp de două luni.

Florin Răducioiu a preluat o echipă, ca antrenor, pe ascuns: „Nu știe nimeni!”

Florin Răducioiu a anunțat că, în trecut, a preluat o grupă de copii de 14 ani din Iran, pe care a pregătit-o timp de două luni.

Fostul component al echipei naționale a României s-a ocupat de juniorii de la „Milan Academy”, și în timpul petrecut acolo a reușit să tragă mai multe concluzii despre fotbalul din această țară. Florin Răducioiu spune că iranienii sunt mari iubitori de fotbal, în ciuda percepției generale.

„Pentru ei e un rezultat fantastic (n.r. Țara Galilor – Iran, 0-2), mai ales că sunt mari probleme acolo, ştiţi foarte bine, şi cred că această victorie pentru poporul iranian îndulceşte un pic situația. Eu sunt apolitic, nu vreau să intru în detalii.

Sunt foarte mari iubitori de fotbal, eu am fost în Iran şi ştiu foarte bine ce este acolo. Am antrenat acolo câteva luni o echipă de copii, nu știe nimeni.

Am pregătit-o pe Milan Academy, o echipă de copii de 14 ani. Am stat două luni acolo, a fost o experienţă extraordinară, mă bucur foarte mult pentru ei şi, iată, au speranţe, de ce nu, să se califice mai departe”, a declarat Florin Răducioiu, potrivit Orange Sport.

În meciul decisiv pentru calificarea în optimile de finală ale Cupei Mondială, Iran va da piept marți, 29 noiembrie, cu reprezentativa Statelor Unite ale Americii.

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *