Florin Răducioiu a răbufnit în direct: „Nu îmi place Franța! Ne-au făcut țigani!” + Ce națională susține la Ca – Gazeta Sporturilor

Florin Răducioiu a răbufnit în direct: „Nu îmi place Franța! Ne-au făcut țigani!” + Ce națională susține la Ca  Gazeta Sporturilor

Головна » Florin Răducioiu a răbufnit în direct: „Nu îmi place Franța! Ne-au făcut țigani!” + Ce națională susține la Ca – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat duminica, 27 noiembrie 2022, 11:54 / Actualizat duminica, 27 noiembrie 2022 12:14

Florin Răducioiu (52 de ani), fost mare internațional, a declarat că nu poate susține naționala Franței din cauza rasismului de care au dat dovadă jurnaliștii din Hexagon în trecut la adresa românilor. 

Component al „Generației de Aur”, Florin Răducioiu a spus că va susține Brazilia la Campionatul Mondial din Qatar. 

FRANȚA Kylian Mbappe, renăscut! Voia să se retragă, acum e iar în vârf. Cifre SPECTACOL: doar el și Pele au reușit asta

Florin Răducioiu: „Am fost făcuți țigani de către francezi”

„Nu îmi place Franţa. Nu ţin cu ei din mai multe motive. Chestii din trecut. Nu e momentul acum. E o legătură cu cariera mea, am fost făcuţi ţigani de către ei. Era pe cale să se declanşez un război diplomatic. 

Când am jucat cu ei, s-au făcut declaraţii că suntem ţigani. S-a vorbit mult atunci, aşa ne-au făcut. Nu vreau să dezbat acum…”, a declarat Florin Răducioiu, la Orange Sport. 

Florin Răducioiu: „Nu m-am înțeles cu Didier Deschamps”

Florin Răducioiu a spus și că nu s-a înțeles cu Didier Deschamps (54 de ani), selecționerul naționalei „Cocoșului Galic”, atunci când cei doi au colaborat la AS Monaco, în perioada iulie 2001-iulie 2002, când francezul era la primul său mandat ca antrenor. 

„Nu m-am înteles cu Didier Deschamps. Mi se pare, oricum, că Franţa este o echipă destul de norocoasă. Mbappe este un fenomen, au jucători importanţi. Au potenţial ofensiv, au patru muşchetari care rezolvă meciurile. Nu sunt fan Franţa, sunt fan Brazilia”, a mai precizat Florin Răducioiu. 

În 2002, francezii au pus pe afișul amicalului cu România un lăutar cu o vioară

În 2002, la amicalul disputat la Paris între România și Franța, încheiat cu victoria francezilor, scor 2-1, naționala României a fost reprezentată simbolic, pe afișul partidei, de un lăutar cu o vioară.

Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Spania – Germania și poți câștiga 1.200 de lei cash! Premii totale de 4.000 de lei.

VIDEO. Corespondență GSP din Qatar / Alcoolul se găsește doar în afara arenelor de fotbal

Citește și:

Scandal diplomatic imens la Mondial! Sârbii riscă sancțiuni grave din cauza steagului afișat în vestiar: „Rușinos! Transmite ură și xenofobie”

Luis Enrique e genial » Alvaro Morata a dezvăluit cum l-a pus pe picioare antrenorul: „Eram pe culoar, așteptam să intru la conferința de presă, când l-am auzit spunând asta”

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *