„Florin Tănase nu pierde timpul” » La revenirea ca titular la Al-Jazira, românul a reușit o „dublă” – Gazeta Sporturilor

„Florin Tănase nu pierde timpul” » La revenirea ca titular la Al-Jazira, românul a reușit o „dublă”  Gazeta Sporturilor

Головна » „Florin Tănase nu pierde timpul” » La revenirea ca titular la Al-Jazira, românul a reușit o „dublă” – Gazeta Sporturilor

Articol de Daniel Grigore – Publicat miercuri, 01 februarie 2023 17:22 / Actualizat miercuri, 01 februarie 2023 21:20

Florin Tănase (28 de ani) a înscris două goluri în meciul Al-Jazira – Gulf Heroes 6-1, din optimile Cupei Președintelui Emiratelor Arabe Unite. 

Florin Tănase a revenit astăzi în primul „11” al celor de la Al-Jazira după aproape 3 luni, perioadă în care o accidentare i-a limitat timpul de joc, și a reușit o „dublă”.

Românul a deschis scorul încă din secunda 22 împotriva celor de la Gulf Heroes, locul 9 în eșalonul secund din Emirate. Servit în fața porții de Oumar Traore, Tănase nu putea rata.

La revenirea ca titular la Al-Jazira, Florin Tănase a înscris două goluri 

Până la pauză, Traore a făcut 2-0 (minutul 35), iar Diop a redus handicapul oaspeților (’45).

Tănase a lovit din nou în minutul 59, dintr-o fază similară cu cea de la golul 1. Traore a centrat în fața porții, la firul ierbii, de unde Florin a împins mingea în plasă.

„A revenit în primul 11 și a înscris după 22 de secunde. Tănase nu pierde timpul”, au scris cei de la Al-Jazira pe Twitter.

Până la final, Bruno (’75), Bencharki (’85) și Al Ameri (’90+1) au punctat și au dus scorul la 6-1 pentru Al-Jazira, care s-a calificat astfel în sferturile de finală ale Cupei din Emirate.

De la transferul în Emirate, Florin Tănase a jucat 15 meciuri, în care a înscris 5 goluri și a oferit două pase decisive.

Mai multe știri despre stranieri: 

Gică Hagi, despre adaptarea lui Alexi Pitu în Franța: „A rămas impresionat. E conștient unde a mers”

Rareș Ilie, pus în gardă după transferul în Israel: „Nici acolo nu-i va fi ușor”

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *