Fosta Miss Bulgaria: ”Amanta lui era sora unui coleg al lui Patrick!” Dezvăluirile soției lui Florentin Petre – DigiSport

  1. Fosta Miss Bulgaria: ”Amanta lui era sora unui coleg al lui Patrick!” Dezvăluirile soției lui Florentin Petre  DigiSport
  2. Miss Playboy, trădată de Florentin Petre! Cu cine l-a prins și idila secretă pe care…  Prosport
  3. ”Când nășteam, el vorbea cu amanta la telefon!” + Cu ce a amenințat-o. Soția fotbalistului…  Cancan
  4. Florentin Petre își înșela nevasta cu sora unui coleg al fiului său! Dezvăluiri incredibile despre fostul dinamovist  Ziare.com
  5. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Fosta Miss Bulgaria: ”Amanta lui era sora unui coleg al lui Patrick!” Dezvăluirile soției lui Florentin Petre – DigiSport

  • Media: Fotbal Club, joi, 17:00, DGS 1

  • Fotbal U20: RomâniaItalia, joi, 21:00, DGS 1

Cei doi s-au cunoscut în 2006, în perioada în care Florentin Petre a evoluat la CSKA Sofia. Doi ani mai târziu fostul mijlocaș de bandă a divorțat de prima sa soție, iar în 2013 s-a căsătorit cu Margarita Peychinska, alături de care are un băiat în vârstă de 8 ani.

Galerie Foto

Margarita Peychiunska, soția lui Florentin Petre: ”Amanta lui era sora unui coleg al lui Patrick!”

Lucrurile nu mai funcționează între ei, iar bulgăroaica a făcut câteva dezvăluiri de impact. Peychinska a transmis că Florentin Petre a înșelat-o cu sora unui coleg al lui Patrick, fiul lui Petre din prima căsătorie, iar totul se va încheia cu un divorț.

Mă doare sufletul și acum… În momentul în care eu nășteam, mă refer la minutul în care îl aduceam pe lume pe Andrei, el vorbea la telefon cu amanta pe care o avea atunci. Nu e vorba de zi, de oră, am găsit desfășurătorul de la telefon în perioada aia. Deci în minutul acela, când eu nășteam! Vorbea cu amanta care era sora unui coleg al lui Patrick.

Unitățile de Elită din toată lumea își spun poveștile pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 19:00. 12 episoade, 12 structuri militare de top. Hai să vezi!

Nici nu știu dacă avea 18 ani atunci fata aia! Atunci am vrut să plec. A fost, probabil, cea mai mare greșeală a mea că nu am plecat. Acest om și-a bătut joc de mine 16 ani, de când suntem împreună, nu s-a oprit niciodată. La cât am suferit, mă crezi că am ajuns la 44 de kilograme? Mi-a zis că el vrea să fie fericit. I-am spus că fericirea nu se clădește pe nefericirea altuia.

Și el îmi zice: ‘Păi, ce? Suferi doar tu, important este să fiu eu fericit’. Cu siguranță vom divorța! Cale de întoarcere nu mai există. Nici el nu vrea, nici eu nu pot să dau înapoi. Nu mă așteptam vreodată să se comporte în acest hal cu mine. A ajuns totul foarte urât între noi. Am ajuns dușmani. Mi-a spus că dacă vorbesc cu voi, a doua zi mergem la notar să semnăm divorțul. I-am spus că semnez doar dacă îmi convine și mie. Și atunci mi-a zis că mă va chema judecătorul!”, a declarat Margarita Peychinska, potrivit cancan.ro.

Etichete: florentin petre , margarita peychinska , divort florentin petre


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *