Fotbalistul cel mai afectat după ciocnirea ”horror” dintre Darius Olaru și Andrea Compagno și perioada de pauză recomandată – DigiSport

  1. Fotbalistul cel mai afectat după ciocnirea ”horror” dintre Darius Olaru și Andrea Compagno și perioada de pauză recomandată  DigiSport
  2. Care este situația lui Andrea Compagno după accidentarea suferită în partida cu Chindia. Ce șanse…  Prosport
  3. FCSB, fără 3 titulari cu CFR Cluj? Vești îngrijorătoare oferite de Mihai Pintilii  Gazeta Sporturilor
  4. Cum se prezintă Compagno și Darius Olaru după accidentarea ”horror” de la meciul Chindia – FCSB  DigiSport
  5. Detalii despre starea lui Olaru și Compagno. Ce a declarat Pintilii despre derby-ul cu CFR Cluj: „Nu avem n…  SPORT.RO
  6. Vedeți vizualizarea În detaliu în Știri Google
Головна » Fotbalistul cel mai afectat după ciocnirea ”horror” dintre Darius Olaru și Andrea Compagno și perioada de pauză recomandată – DigiSport

  • Liga 1: U Craiova 1948FC Argeș, luni, 17:30, DGS 1

  • Liga 1: MioveniUniversitatea Craiova, luni, 20:30, DGS 1

Cei doi fotbaliști au sângerat și au fost transportați la spital. La finalul jocului, Mihai Pintilii a anunțat că cel mai afectat de ciocnire a fost Andrea Compagno, deși pe imagini părea că Darius Olaru a suferit o comoție.

VIDEO cu ciocnirea dintre Darius Olaru și Andrea Compagno. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional

Andrea Compagno, mai afectat după ciocnirea cu Darius Olaru

Nu știu, așteptăm răspuns de la spital, sper să fie ok. Din ce am aflat de la doctor, Andrea e puțin mai grav. Sper să se facă bine. Sunt două pierderi importante, le dedicăm victoria.

A fost odată sau n-a fost? Urmărește o serie de 3 episoade care explică cele mai iubite legende. Pe Digi World și Digi Online, azi de la ora 19:00!

Și băieții la pauză au spus ‘jucăm pentru Darius și pentru Andrea’!”, a declarat Mihai Pintilii.

Cele două accidentări vin cu doar patru zile înaintea celui mai important meci al FCSB-ului din acest final de an, cu CFR Cluj, programat joi, de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 1. Dacă au suferit comoții, șansele ca Darius Olaru și Andrea Compagno să joace împotriva campioanei sunt nule!

Gabi Balint a explicat că, în cazul unei comoții, jucătorul afectat nu trebuie nici măcar să facă efort timp de o săptămână.

După o comoție, o săptămână nu mai ai voie deloc să faci efort. Depinde și cât de grav e. Comoția e clară, în momentele alea nu mai vezi, ești amețit”, a transmis Gabi Balint, la Fotbal Club.

Mai mult, Darius Olaru și Andrea Compagno ar rata, în acest scenariu, și ultimul meci din 2022, cu FC Botoșani, de luni, 19 decembrie, de la ora 20:00, în direct la Digi Sport 1.

Ștefan Târnovanu e și el incert pentru meciul cu CFR Cluj

FCSB ar putea aborda meciul cu CFR Cluj fără trei titulari de drept. Pe lângă Darius Olaru și Andrea Compagno, și Ștefan Târnovanu are șanse mici să joace.

Portarul s-a accidentat la un antrenament din această săptămână, iar Mihai Pintilii a spus că e improbabil să fie recuperat până joi. Dacă Ștefan Târnovanu e indisponibil, cu CFR va apăra Andrei Vlad, cum s-a întâmplat și în jocul contra Chindiei.

Din ce știu, nu cred, sunt șanse mici (n.r. să joace Ștefan Târnovanu cu CFR)”, a anunțat Mihai Pintilii.

VIDEO cu declarațiile lui Mihai Pintilii:

Etichete: gabi balint , mihai pintilii , darius olaru , chindia fcsb , andrea compagno


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *