Francezii cer sancțiuni împotriva lui Martinez: „Vă dați seama ce grad de degradare?! Sper că va exista o plâ – Gazeta Sporturilor

Francezii cer sancțiuni împotriva lui Martinez: „Vă dați seama ce grad de degradare?! Sper că va exista o plâ  Gazeta Sporturilor

Головна » Francezii cer sancțiuni împotriva lui Martinez: „Vă dați seama ce grad de degradare?! Sper că va exista o plâ – Gazeta Sporturilor

Articol de GSP – Publicat miercuri, 21 decembrie 2022, 18:50 / Actualizat miercuri, 21 decembrie 2022 18:50

Emiliano „Dibu” Martinez a avut prestații extraordinare la Mondialul din Qatar. A contribuit din plin la titlul cucerit de Argentina, a primit trofeul de cel mai bun portar al competiției, dar performanțele i-au fost umbrite de câteva derapaje. 

argentina 12 momente cu Enzo

Francezii s-au considerat jigniți de aceste ieșiri, iar Karl Olive, fost jurnalist și conducător de club de fotbal, actual parlamentar, cere ca FIFA să îi retragă distincția de cel mai bun goalkeeper.

Francezii cer sancțiuni împotriva lui „Dibu” Martinez

„Cred că trebuie să aducem un omagiu echipei Argentinei, care este o meritată campioană mondială. A fost o finală foarte bună, dar atitudinea lui Emiliano Martinez este greșită. Este complet în afara fair-play-ului acest portar.

Când văd modul obscen în care și-a fluturat trofeul pentru cel mai bun portar al turneului, pentru că este un super portar, mi-aș dori ca FIFA să-i retragă trofeul.

Sper că va exista o plângere care va fi depusă de Federația Franceză de Fotbal în legătură cu păpușa cu chipul lui Kylian Mbappe. Este insuportabil, de neacceptat. Asta nu face parte din sport. Vă dați seama ce grad de degradare? Ar putea fi acesta un exemplu?”, a spus Karl Olive, potrivit Eurosport. 

„Dibu” Martinez, gest ironic la adresa lui Mbappe

„Dibu” Martinez, gest urât la adresa lui Mbappe

În timpul paradei de pe străzile din Buenos Aires, portarul celor de la Aston Villa a fost surprins ironizându-l pe Kylian Mbappe, golgeterul recent încheiatei Cupe Mondiale. Martinez ține în brațe o păpușă cu fața starului de la PSG și face gesturi ironice, ducând degetul la gură.

„Dibu” a oferit mai multe momente controversate și în timpul turneului din Qatar. Cel mai mediatizat a fost cel din timpul festivității de premiere, când a făcut un gest obscen cu trofeul pe care tocmai îl primise, cel de cel mai bun portar.

VIDEO. Cupa Mondială a ajuns în Argentina! Imagini ULUITOARE pe străzi, Messi &co. întâmpinați de mii de oameni

Citește și alte știri de la Campionatul Mondial: 

Răzvan Burleanu, elogii pentru Mondialul din Qatar » Crede că a găsit două detalii inovatoare: „Unic!” CEx Răzvan Burleanu, elogii pentru Mondialul din Qatar » Crede că a găsit două detalii inovatoare: „Unic!” Doi titulari ai Croației, implicați într-un scandal de proporții » Au sărbătorit bronzul mondial cu un slogan fascist CROAȚIA Doi titulari ai Croației, implicați într-un scandal de proporții » Au sărbătorit bronzul mondial cu un slogan fascist

Source: news.google.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *